Nepociťujem pohyby dieťatka: Máte podobnú skúsenosť?
Zdravím. Momentálne som v 39. týždni tehotenstva a dnes ráno som akosi nepociťovala pohyby bábätka tak ako zvyčajne, preto som pre istotu vyšla do nemocnice s manželom a tam vlastne zistili, že srdiečko bije a dali mi infúzie, ale chcela by som sa spýtať, že či to bola niektorá na tom podobne. Jedla som aj pila niečo sladké pre energiu, no bábätko akosi stále nič
Ked nieco neni ok, tak ist naspat. Nech si tam na pasoch a uvidis sa co dalej. Mne povedali ze prist, nakolko to moze nieco byt a nemusi
@laura72782 anoooo a bolo to strašné nonstop na pásoch som bola a ona nič. Potom v noci o 23 začala disco ale to už som bola deň pred porodom
Ked nieco neni ok, tak ist naspat. Nech si tam na pasoch a uvidis sa co dalej. Mne povedali ze prist, nakolko to moze nieco byt a nemusi
Áno, ku koncu to bolo také , aj na pásoch som musela jesť sladké a prechádzať sa lebo furt spal .... Ale v noci mal väčšinou párty.
@laura72782 ja sm mala placentu vpredu tak celkovo som cítila menej pohyby počas tehotenstva 😔

Ano, v tom case sa to stavalo, uz jednoducho nebolo dost miesta na kopkanie alebo spinkal, aby som bola kludna musela som ho vyslovene zobudit, vystuchat k pohybu, ale teda vzdy sa nakoniec ozval, aj ked to trvalo