icon

Od rána mi odteká voda, ale nemám bolesti

nitka1157
26. júl 2022

Prosim radu ten kto sa vyzna.som zaciatok 40tt.rano som mala poradnu.v moci zistene bielkoviny.dr povedal ze ked mam dobry tlak nemam svrbenie palenie je to ok.
Od rana mi odteka aj voda po troske ale bolestinemam.fakt to je bezpecne qko tvrdi dr

dominidi
26. júl 2022

@nitka1157 ak ti idteka voda, mala by si byt hospitalizovana nie? Mne takto postupne tiekla, porodila som az o 27 hod po vyvolavackach ale sledovali ma celu dobu a dostala som aj antibiotika infuzne, pre istotu..

jeanne14
26. júl 2022

No ak ti už odteká voda, mala by ísť do pôrodnice. 🤷‍♀️
Od prvého odtoku vody (nemusí odtiecť naraz cela) by mali podať po niekoľkých hod podať atb

any_soj
26. júl 2022

@nitka1157 ahoj. Už si v nemocnici? Hrozí infekcia či prepadnutie pupočnej šnúry.

iwesska
26. júl 2022

Tebe cely den odteka voda a ty sa fakt na fore pytas,ci je to nebezpecne,ako povedal Dr? 🙈 Tebe nikto nepovedal taku informaciu,ze po odtoku vody mas byt do 24hod.v nemocnici a nasledne uzivat ATB?

andrejka1212
26. júl 2022

@iwesska len ona pise, ze jej doktor tvrdil, ze je to bezpecne. Tak to je ozaj cudne 🙈

nitka1157
autor
26. júl 2022

@iwesska keby si precitas poriadne co som napisala a potom nieco komentovala 😏

nitka1157
autor
26. júl 2022

@nitka1157 a uz som v nemocke.dali mi antibiotika a tiez krutili hlavou preco ma hned dr rano neposlal..