icon

Oplatí sa ísť na 3D/4D v 32+1??

jajka2407
1. jún 2019

je tu niekto kto bol uz takto neskoro na 3D, bolo nieco vidno, dalo sa babo este pekne skontrolovat??...nejde mi o nejake nadherne foto, skor ho prezret ci je ok...dakujem za odpovede

smejko25
1. jún 2019

Myslim že tak neskoro už ani jeden nespravia 🙂 aspoň čo mi hovoril lekar aj som čitala na stranke tak 3D sa robi medzi 11-13tt a 4D medzi 18-24 sa mi zda 🙂 ja som 3Dnestihla a teraz ma caka 4D

hennyinnsbruck
1. jún 2019

Skôr nie.. Ja bola v 29tt bolo vše vidno, sestra tuším v 31tt a babo bolo už moc dole.

evittam
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
1. jún 2019

Zavolaj si tam a opýtaj sa

evittam
1. jún 2019

Ked ai zaplatíš spravia co len chces. Ci to však bude mat nejaky prínos ti povie len lekar.

jajka2407
autor
1. jún 2019

jasne ze som tam volala a odpoved bola neuricta, mozno nieco videt bude mozno nie...zavisi od pomeru plodovej vody a velkosti babatka...oni spravia 3D/4D sono aj v 36tt s tym nema nikto problem, len ci to k niecomu bude...zaujimali ma realne skusenosti ci niekto bol takto neskoro a ci bolo nieco vidno

nika3136
1. jún 2019

@jajka2407 moja známa bola v 33tt alebo iba čisto ešte raz pre pocit a dokonca aj pre foto. Mala však aj to celkové vyšetrenie ešte skôr okolo 20tt

nini1010
1. jún 2019

@jajka2407 zaplat si grochala,nas najlepsi prenatalny diagnostik, a spytaj sa.za tie peniaze co berie by ti mohol zosonova a odfotit aj tvoju vlastnu nohu 😁.navyse viem,ze ano on robi aj sono v takomto vyssom stadiu,najdes ho na nete,pracuje v Martine.

nika3136
1. jún 2019

@nini1010
Ale zase ja na Grochala nemôžem povedať pol krivého slova. Áno, je to drahé, ale jediná prenatálna fotka mojej dcéry ktorá už teraz nemá vyčísliteľnú hodnotu (samozrejme o tom, že skontroluje zdravie ani nehovorím) a plus so mnou sa babral 3 hodiny .....
Bola som dnu asi 8x, skúšal cez brucho, vaginálne, potom zas brucho. Podarilo sa mu malú otočiť a skontrolovať mozog a všetko čo chcel. Nepustil ma domov. Kdežto švagriná bola v KE, zaplatila síce menej ale pozreli sa, nič sa nedá robiť, bude to dievčatko (iba to ukázala) a poslali ju domov.

ellaafi
1. jún 2019

@jajka2407 je to individuálne, ale tak ako ti povedali. Mne to tiež lekár tak vysvetlil, všetko záleží od od množstva plodovej vody a veľkosti bábätka. Ak chceš len fotku tak myslím že je to zbytočné, zábery už nie sú také "kvalitné"

nini1010
1. jún 2019

@nika3136 No ved jasne,ved ja si len robim srandu ako zvysuje ceny,ved este pred 2 mesiacmi som platila 70 a uz je 80,ale co sa odbornosti tyka ja nemam najmensie vytky.hoci nas mal dnu 15 minut,tak si hovorim fasa zarobok 😁

lucyluv
1. jún 2019

Ja čo som si googlila pre svoju potrebu, tak tieto sona sú vacsinou skôr len pre radosť, nie pre diagnostiku, takže ozaj sa radšej objednať serioznemu odborníkovi typu Grochal, keď už Vám nejde len o foto.

mkatkam
1. jún 2019

@jajka2407 mne povedal vyslovene že mám sa okolo 30tt objednať ešte raz na sono,ideme ešte kontrolovať ladvinky,lebo na Tom v 20tt sa mu nezdala jedna.

janickacrazy
1. jún 2019

@jajka2407 ja som bola tiež neskor na 4D, lebo som bola v zahraničí a skor som dajako nestíhala, neviem už ktorý tt to bolo presne, ale viac ako 26tt, ale malý celý čas prespal zaborený do môjho boku, takže o ničom fotky aj video, skúšali sme ja iné polohy, aj som na chodbe čakala, že sa nejak pohne, no jasné, nič, ale aspon skontrolovali, že je zdravý a všetko ok

derdia
1. jún 2019

A na čo chces ísť na to sono?len kôli foto?alebo či je všetko v poriadku,alebo prečo?

kikuska555
1. jún 2019

@nika3136 teda neviem kde bola svagrina v KE ale som z KE a vysetrenie som mala dokladne tak isto trvalo dlho a nikto ma neodpalkoval. 🤔 Grochal sice je velky odbornik to nikto nemoze popriet ale nie je jediny.
A po pravde ak zena ide na usg, tak tam ide koli tomu aby si zistila ci je vaetko ok pre mna fotka bola uz len drobnost. Ale je pravda ze vela zien chodi na tieto usg len pre fotky

jajka2407
autor
1. jún 2019

ved prave tam nechcem ist koly fotkam ale koly pokoju v dusi, ze je vse ok...ja som uz absolvovala sono v 21tt...to velke morfologicke, tiez mi to robili ako 3D aj CD aj foto mame aj bolo vse ok podla lekara...ja som bola v Hlohovci u Brestanskeho, tam to mame najblizsie, a on je vraj tiez dobry odbornik v tomto...asi zbytocne stresujem, v kazdom pripade vam dakujem za nazory a rady 🙂

kikuska555
1. jún 2019

@jajka2407 100% budes mat az na sale. U nas v terminovke mala mamina chlapceka s raztepom a nokdy si nikto na usg nevsimol nic az na sale. Boh chran ze to bude tvoj pripad, len som tym chcela povedat ze nic nie je 100%. Hlavne nestresuj. Vsetko bude ako ma byt