Otázky ohľadom balónika Epi - No

miilada
4. apr 2014

Ahojte, snazim sa cvicit s balonikom (pre uplnost znacka Anibal, ale ta je malo rozsirena), no a mam niekolko pochybnosti, nejasnosti, tak by som sa vas chcela na nejake veci opytat:

1. Pouzivam pri cviceni latexove kondomy a pocitujem akesi stipanie. Par minut po cviceni to prejde. Nikdy som na latex nemala alergiu, ani vysetrenie u lekara nebolo problem. Gel pouzivam uplne prirodny, tiez sam o sebe bez problemov. Vy taketo stipanie / palenie nemavate?
2. Vzdy ked zacinam cvicit, mam pocit, ze musis ist akoby od nuly, ze 3 tlacenia, balonik von, sfuknut, dnu, 5 stlaceni, atd.. az sa dostanem na finalny pocet daneho cvicenia. Cize sa mi to tam musi postupne roztahovat, co mi pride hlupe, lebo pri porode pojde hned velky obvod. Ako je to u Vas?
3. Vzdy pri nafukovani musim balonik jednou rukou pridrziavat, inak by automaticky vyklzol, zrejme mam krcok prilis preliaceny od hlavicky (alebo skratka kratsiu ....) a teda je tam menej miesta a balonik chce ist sam von. Ako teda mam nacvicovat jeho vytlacanie? Mam tlacit proti ruke, ktora sa ho snazi udrzat dnu? Vam nevybieha von?
4. Ako viete, co je vas limit pri cviceni? Ked mam balonik dnu, mam pocit, ze este jedno prifuknutie by som mozno este prezila, ale neviem, ci sa neporanim, ked bude zo mna vychadzat.
5. Stalo sa vam, ze ste sa poranili a citili ste to na druhy den, ked vas to hned na zaciatku cvicenia bolelo a museli ste to nechat a "zotavit sa"?

Budem rada, ak mi odpoviete, ako je to u vas, pripadne sa podelte so mnou o nejake zaujimavosti / rady, aj ked nesuvisia s mojimi otazkami. Dakujem

mirka1011
5. apr 2014
miilada
autor
5. apr 2014

@mirka1011 Dakujem za link 🙂 Napisem tam, uvidime, ci niekto odpovie.

mirka1011
5. apr 2014

@miilada a tak urcite skor ako tu

nicolle21
5. apr 2014

ja ti napisem aj sem, resp idem to dat do IP 😉

ivkadracova
14. júl 2015

@nicolle21 ked mas nejaky dobry navod ako s tym cvicit, efektivne, prosim napis, potrebujem to nacvicit, nemam velmi cas pri dcerke, samozrejme len ked spi a ta nespi vela : ) ... nijake rozumne navody som nenasla.
diky

katkas114
25. júl 2015

@nicolle21 ahoj prosím ta napíš aj mne ako s tým cvičiť ďakujem

janca029
20. aug 2015

tuna mas nejake info ohladom cvicenia s Aniballom co je vlastne to iste je tam aj navod na pouzivanie tak pozri
http://www.aniball-sk.sk/index.php?route=inform...

espana76
18. máj 2016

Predam aniball, povodna cena 48 €, ponukam ho za 30 € + 2 € postavne. Cvicila som s nim 4 krat, vzdy som pouzivala kondom, takze z hygienickych dovodov je uplne bezchybny, 100 % stav, kupeny na oficialnej stranke aniball, navyse kto ma pochybnosti, da sa objednat nahradny balonik. Nakoniec som rodila sekciou, takze ucinok bohuzial neviem posudit. Ak ma nikto zaujem napiste mi do IP.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre