icon

Pohlavie dieťaťa podľa tvaru bruška

rebeka134
1. mar 2025

Ahojte baby,
Som 28tt a pohlavie stale nevieme na 100%.
Coby ste si tipli podla tvaru bruska?🤷🏽‍♀️😀

Pohlavie dieťaťa podľa tvaru bruška
tairyx
1. mar 2025

Chlapec.

kiki68
1. mar 2025

Ja neviem, myslela som, ze to bude ine, mala som rovnake brusko ako Ty pri chlapcovi aj dievcatku. Nemas placentu na prednej stene? Tak nechcem tipovat radsej

thereisabear
1. mar 2025

Chlapec

lenkakravcova
1. mar 2025

@rebeka134 podľa tvaru sa to zistiť nedá.
Dá sa to ale odhadnúť podľa ochlpenia. Ak ti stmavlo výraznejšie a máš výraznú čiaru cez brucho aj s chĺpkami, tak chlapec. Ak nie, tak dievča. Hormóny dieťaťa môže vplývať na ochlpenie ženy.

xena_
1. mar 2025

@lenkakravcova "Hormóny dieťaťa môže vplývať na ochlpenie ženy." toto máš odkiaľ?

maminkadeticiek
1. mar 2025

Preboha🙈

lenkakravcova
1. mar 2025

@xena_ z vlastnej skusenosti 🙂 u mna dosť výrazný rozdiel keď som čakala chlapca a keď dievča.

moneys
1. mar 2025

Ja Vám prajem nech je to dieťatko zdravé a je jedno či to bude chlapec alebo dievcčatko🤗

deti95060810
1. mar 2025

si prehnutá... postav sa rovno, takto brucho tisneš dopredu...

xena_
1. mar 2025

@lenkakravcova Mám chlapca a nemala som žiadne chlpy na bruchu.

tulipanik12
1. mar 2025

@lenkakravcova ja som mala dosť výraznú tmavú čiaru cez brucho pri obidvoch babách 😄

lenkakravcova
1. mar 2025

@tulipanik12 ako aj ja som mala aj pri dievčatách čiaru, normálne viditeľnú na bruchu. Ale pri chlapcovi mi totálne zarastali nohy na tmavo ako zvieratku a tá čiara na bruchu mala tiež tmavé chlpy na sebe od hora dole, až som sa za to hanbila 😄😅 asi mesiac po pôrode chlapca toto skončilo, tie vypadali a objavili sa mi naspäť moje svetle chĺpky na nohách a na bruchu neostalo nič.

kiki68
1. mar 2025

@lenkakravcova Toto je ale skor nejaky ukazovatel, s chlapcom som mala linea nigra a aj dlho po tehu, tiez chlpy ako keby beriem testosteron, pri dievcatku bez zmeny, bez linea nigra

ivik4
1. mar 2025

Nic si nemyslim lebo je to stale len tvar brucha💁‍♀️. Ja som taketo podobne mala pri chalanovi

tulipanik12
1. mar 2025

@rebeka134 ale teraz ma napadla dosť podstatná vec, ženy zvyčajne pri tehotenstve s dievčaťom oškaredejú kdežto pri chlapcoch je to opačne - takým dobrým príkladom je aj Petra Blesáková

simona1306
1. mar 2025

@tulipanik12 ani to nemusi byt pravda 🙂 ja ked som cakala malu, tak vsetci si mysleli ze to bude chlapec, lebo vraj som velmi opeknela ... scim asi by som aj suhlasila, kedze som mala krasnu cistu tvar bez akne, bez porov, krasne lesklu, vlasy som mala leskle a jemne ... dokonca ja mam cely zivot problem s akne na chrbte a na ramenach, a pocas tehotenstva som nemala jeden jediny pupak :D fakt som bola sklamana , ked tri mesiace po porode sa mi vsetko vratilo naspat :D

lenkakoc444
1. mar 2025

@lenkakravcova mam chlapca a celkovo mi vybledli v tehotenstve chlpy a ziadnu ciaru som nemala.

kiki68
1. mar 2025

@tulipanik12 toto je tiez pravda, v tvari vyzeram tak ako keby na mne skusaju nejake lieky, s chlapcom som bola uplne ziariva a pekna. Teraz to vyzera dost odlisne 😀

ashleyka
1. mar 2025

Zaplaťte si radšej morfologický ultrazvuk ako takto hádať😀

4stanka4
1. mar 2025

@tulipanik12 ja mam dievča a počas tehotenstva som bola úplná šupa-krásna pleť, vlasy perfektne, doslova som žiarila a sesternica čo čakala chlapca samé akné, vlasy mastné takže tým by som sa veľmi neriadila

petranka3
1. apr 2025

Prvé tehotenstvo pleť bola mdlá, doslova také vredíky, každý že dievča lebo som samozrejme "ošpatnela" :D, výrazná chuť na sladké, čo ja veľmi fanúšik sladkého nie som... čiara cez celé brucho asi od 6 mesiaca (potom vybledla rýchlo) aj som cítila, že je to dievčatko, vedela som to hned a bolo to dievčatko ❤ druhé tehotenstvo nedopadlo dobre...tretie tehotenstvo výrazná chuť na slané a kyslé...pleť totálne žiarivá, nemala som síce nikdy problémy s pleťou ale tu som si každé ráno v zrkadle hovorila že aká som pekná... :D bruško totálne maličké, vpredu, niektorí dokonca hovorili že aj "dole", nebolo mi ráno zle...každý hovoril, že toto je na 100% chlapec a ja som si to tiež myslela 😀 a je to ďalšie dievčatko ❤ áno niekedy tieto povery vychádzajú, ale však musia lebo je to 50:50 😀 ale inak sú to čisto len a len povery a každý lekár ti povie, že tvar brucha a veci tomu podobné závisia od viacerých faktorov. Skús lepší ultrazvuk, osobne som napríklad nepočula že by niekto odchádzal z Martina od Grochala a nevedel by stále pohlavie, on ešte ani sondu poriadne nepriloží a vie 🙂

maryetta
1. apr 2025

@tulipanik12 nikdy som nebola "skaredsia" ako pri prvom tehu. Hrozna plet. Vlasy ako slama. Kazdy mi hovoril ze to bude baba ako lusk. Je z toho chalan. Naopak prave pri poslednom tehu som sa sama citila najkrajsia-dievcatko.