icon

Poraďte meno pre dievčatko k nášmu priezvisku

zuzanaf31
24. júl 2018

Ahojte nevieme sa nejako s manželom dohodnúť na mene pre naše dievčatko, priezvisko bude mať Horváthová. Zhodli sme sa zatiaľ len na Zuzka ale nakoľko mám termín pôrodu v polke augusta tak neviem, meniny aj narodeniny hneď pri sebe , nedajbože ešte v jeden deň.budem vďačná za kazdy názor. Ďakujem.

Strana
z3
littleslovak
30. júl 2018

Ja mam meniny a narodeniny obden. Ziadna tragedia. Skratka nasi mali meno vybrane davno pred tym ako vedeli v aky datum sa raz narodim 😉 Ja to mam tak isto... nahodou to ale vyslo, ze rodit budem cca az 2 mesiace po meninach... Meniny sa dnes uz tak neriesia a budu sa podla mna stale menej. A za dalsie aj keby ste ich vo velkom oslavovali, tak skratka dostane dva darceky kludne aj v ten jeden den... Zvykne si na to.

lacibo
30. júl 2018

@zuzanaf31 Diana je supeer!

lacibo
30. júl 2018

@lacibo hlavne nedávaj tak, aby boli dve R..( meno a priezvisko)..

0silvia0
30. júl 2018

@lacibo preco nie?

bobana297
30. júl 2018

Nela. Nelinka. Nela Horvatova 🍾😊

zuzikak
30. júl 2018

Kludne dajte Zuzku ak sa vam to meno paci. S priezviskom to tiez sedi. Ja som tiez Zuzana. Narodila som sa zaciatkom augusta a 11 meniny. Je mi to fuk. Neskor je dost mozne, ze bude aj jej. Je tolko mien, ktore ani v kalendari nie su. Otazka je, ci sa v buducnosti vobec meniny budu oslavovat. U nas doma sa oslavuju len detom. My dospeli akosi na to kasleme 🙂

vsicka036
30. júl 2018

Mne sa páči Nela, keď sa tak dievčatku povie. Ale nie oficiálne, preto sme mali vybratú Petronelu. Lenže mám dvoch chlapov, takže sa nekonala. :D

lacibo
30. júl 2018

@0silvia0 no neviem, nedáva sa to.. ak by náhodou bol problém aj s račkovaním, vyznievalo by to smiešne..

0silvia0
30. júl 2018

@lacibo myslíš napríklad Tamara Kramárová že znie smiešne? Alebo Barbora Horváthová? Práveže to znie výborne! Nič smiešne...

drimonna
6. jan 2019

Kamila,Tamia,Simonka,Karla,Žaneta (moja teta , aj priezvisko) ... Karolína , a ešte Nikola... Veď k tomu sa všetko hodí...

ivkakaska
6. jan 2019

Ako ste nakoniec dali?

zuzanaf31
autor
8. jan 2019

@ivkakaska Zuzku máme 😊a iné meno si k nej ani predstaviť neviem

patricja
20. nov 2023

... ALENKA - málo používané, ale pekné dievčenské a ženské..

jabuducanevesta
20. nov 2023

@zuzanaf31 Anetka mne hneď napadla

Strana
z3