icon

Poraďte niečo na neznesiteľné pálenie záhy v 6.mesiaci tehotenstva🤷🏻‍♀️

baska1930
8. júl 2019

Ahojte baby som v 6-tom mesiaci a mávam kyselinu už asi aj s čistej vody , čo odporúčate na kyselinu niekedy to je neznesiteľne 😥🤦🏻‍♀️

zankapetro
8. júl 2019

@baska1930 ja som tiez mavala, treba len vydrzat :/

baska1930
autor
8. júl 2019

@zankapetro miestami je dost neznesiteľná 🤦🏻‍♀️😥

zankapetro
8. júl 2019

@baska1930 ja viem, ja som mavala taku, fuh, nedalo sa nic, ja neviem mozno skus, taky ten vyprostovak z lidla, mozno trosku zneutralizuje aebo kozie mlieko skus, no mne nepomahalo skoro nic tieto dve trosku, ale nic moc

verca888
8. júl 2019

@baska1930 vyskusaj len suchare jest

petulkahu
8. júl 2019

@baska1930 mne zaberali mandle a potom tie soda tabletky.

kikulienkadd
8. júl 2019

Nesolene mandle v šupke,mne jedine to zabralo

hettinka
8. júl 2019

@baska1930 rennie tabletky, mlieko, mandle, mineralka Fatra

adelakom12
8. júl 2019

mandle sťahujú šťavu 🙂 skús to

evinkakub
8. júl 2019

Soda bikarbona, jednoznačne.

simonahugo
8. júl 2019

Mne nic okrem tabletiek rennie nepomohlo 🙂

pininka1
8. júl 2019

Mne pri najhoršom vždy zabrala sóda bikarbóna ktorú inak neznášam, ale fakt mi pomáhala.

vinejka6
8. júl 2019

Jedine rennie. Sú skvelé a účinkujú hneď 🙂

ladybug6
8. júl 2019

Aj za mňa rennie 👌presne tiež zabralo hned

baska1930
autor
8. júl 2019

Tie čo píšete rennie tabletky neškodí to bábätku ?? Soda viem že škodí či je žena tehotná alebo nie, rennie si všetci chvália ale či to náhodou neni tiež taká pliaga ako soda.

vinejka6
9. júl 2019

@baska1930 nemyslím. Rennie sú vhodné aj pre tehotné, pýtala som niečo na zahu speci pre tehotné, takže myslím, že sú bezpečné.

seva22
31. júl 2019

Ja som mala celé tehu a tiež najmä z vody😆mne nepomohlo nič,len pôrod 😔

matuskova003
31. júl 2019

Pre mňa bolo vykúpením za lyžicu horčice alebo slany popcorn. A s tou sódou bicarbonou by som bola naozaj opatrná. To už potom naozaj rennie. tie zaberú stopercent, ale ak hladas nejaku prirodnejšiu verziu, vyskusaj aj tu horcicu ci popcorn 🙂

seva22
31. júl 2019

@hettinka fatra by sa tuším nemala...mne úplne najviac pomáhala fatra biela pila som ju na litre a potom ma niekto upozornil že by sa v tehu nemala...je to aj na fľaši napisane...tak som si dávala aspoň decko pred spaním,niekedy keď som mala výčitky že škodíme malej,tak len dva tri glgy 😔

bafka
31. júl 2019

Tabletky rennie, tums, maalox. Tieto tri sa určite môžu, brala som ich celé tehotenstvo a malý je zdravý. Každé mi zaberali tak 2-3 týždne, musela som potom zmeniť, a tak. Mávala som takú kyselinu, že pri predstave, že mám niečo zjesť, lebo kvôli drobcovi musím, som plakala. Spávala som v sede v kresle a aj tak to bolo neznesiteľné. Pôrod bol vykúpením