Poraďte niečo na neznesiteľné pálenie záhy v 6.mesiaci tehotenstva🤷🏻♀️
Ahojte baby som v 6-tom mesiaci a mávam kyselinu už asi aj s čistej vody , čo odporúčate na kyselinu niekedy to je neznesiteľne 😥🤦🏻♀️
@zankapetro miestami je dost neznesiteľná 🤦🏻♀️😥
@baska1930 ja viem, ja som mavala taku, fuh, nedalo sa nic, ja neviem mozno skus, taky ten vyprostovak z lidla, mozno trosku zneutralizuje aebo kozie mlieko skus, no mne nepomahalo skoro nic tieto dve trosku, ale nic moc
Nesolene mandle v šupke,mne jedine to zabralo
mandle sťahujú šťavu 🙂 skús to
Soda bikarbona, jednoznačne.
Mne nic okrem tabletiek rennie nepomohlo 🙂
Mne pri najhoršom vždy zabrala sóda bikarbóna ktorú inak neznášam, ale fakt mi pomáhala.
Jedine rennie. Sú skvelé a účinkujú hneď 🙂
Aj za mňa rennie 👌presne tiež zabralo hned
Tie čo píšete rennie tabletky neškodí to bábätku ?? Soda viem že škodí či je žena tehotná alebo nie, rennie si všetci chvália ale či to náhodou neni tiež taká pliaga ako soda.
Ja som mala celé tehu a tiež najmä z vody😆mne nepomohlo nič,len pôrod 😔
Pre mňa bolo vykúpením za lyžicu horčice alebo slany popcorn. A s tou sódou bicarbonou by som bola naozaj opatrná. To už potom naozaj rennie. tie zaberú stopercent, ale ak hladas nejaku prirodnejšiu verziu, vyskusaj aj tu horcicu ci popcorn 🙂
@hettinka fatra by sa tuším nemala...mne úplne najviac pomáhala fatra biela pila som ju na litre a potom ma niekto upozornil že by sa v tehu nemala...je to aj na fľaši napisane...tak som si dávala aspoň decko pred spaním,niekedy keď som mala výčitky že škodíme malej,tak len dva tri glgy 😔
Tabletky rennie, tums, maalox. Tieto tri sa určite môžu, brala som ich celé tehotenstvo a malý je zdravý. Každé mi zaberali tak 2-3 týždne, musela som potom zmeniť, a tak. Mávala som takú kyselinu, že pri predstave, že mám niečo zjesť, lebo kvôli drobcovi musím, som plakala. Spávala som v sede v kresle a aj tak to bolo neznesiteľné. Pôrod bol vykúpením

@baska1930 ja som tiez mavala, treba len vydrzat :/