Pôrod sa blíži, ale chýba mi sex
Ahojte.. prosim poradte mi...Od zaciatku roka sme to robili 10x. Som tehotna a o chvilu rodim a nechapem preco mam take myslienky.. no uz od maja nic nebolo a je to na nervy. Neviem ako sa odosobnit.
A co je pre mna mega divne ze to nechyba manzelovi..
V juny som bola v cca 21tt ked sme to naposledy robili...
Chapem ta, tiez som to tak mala ako tehotná. My sme boli pomerne sexuálne dosť aktívny pár, no akonahle mi narástlo veľké tehu brucho musela som ho doslova nútiť.
Raz tesne pred akciou ho malá kopla cez brucho 🤦♀️😂 ten vykríkol a vyskocil z postele jak keby ho kopla elektrika a to už bol úplný klinec do rakvy pre náš intímny život počas tehotenstva .
Zevraj on mal pocit ze jej môže nejako ublížiť tými pohybmi, ze je to akokeby ma sex so mnou a zároveň aj s dieťaťom, no skratka same iracionálne myslienky ..
Potom si to zas musel odtrpiet on v 600 nedelí, to som zas nechcela/nemohla ja
@lujza123 ale ako ok chapem sex ako taky. Ale to ze uz ziadna intimita.. ved aj inak sa da..
Nie kazdeho muza vzrusuje tehotna zena s velkym bruchom plus sa boja, ze nieco pokazia... my sme tiez nemali sex, ked som bola tehotna, proste po potrate cez to nesiel vlak nieco riskovat... Maly je na svete a vsetko ako pred tym... tu chvilu uz nejako vydrzis...
A sex mat nemôžete kvôli zdravotným problémom alebo nechcete respektíve muž nechce? Bavila si sa s ním o tom? My sme mali tiež malo sexu, ja som sa strašne bála z nejakého dôvodu, mala som blok v sebe, aj keď bolo všetko v poriadku. Ale paradoxne ku koncu sme mali sex takmer každý druhý deň, aj keď pravda je ta, že som ho mala len kvôli tomu aby som mala orgazmus, spermie a snažila som sa dopomôcť aby sa mi spustil pôrod keďže som prenášala 🤣
pokial nie su zdravotne kontraindikacie, vlasky by sa mali pravidelne dorabat a pred porodom tiez pomoct otvorit priechod 😁 ... povedz to svojmu vyvolenemu, nech sa nevyhovara, ked teda t9 nemas vyslovene zakazane.
Tak mozno ma inu

Nepreháňaj. Nie každý muž chce sexovať keď ma ženu vo vyššom štádiu tehotenstva. Po 600nedeli sa Vám to pomaličky vráti do koľají ako pred tehotenstvom