Pôrod v 36. týždni - skúsenosti
Ahojte mamičky ktoré máte skúsenosť. Pomaly končím 36 tt a už sa dosť otváram. Na poradni mi gynekológ povedal až som zbalena a môže to prísť týždeň Max dva. Moc sa bojím veď mám termín o mesiac. Malý váži 3000g .

zienky poradte :/ koncim 35tt . tvrdnutie bruska uz mavam dlhsie ale dnes som zacala mat take bolesti v podbrusku... tlaky a bolest v krizoch.trvalo to chvilku a prestalo. su to ti poslickovia alebo to mozu byt priznaky ze sa to uz blizi. som prvorodicka tak teraz neviem. :(
Ja som rodila v 38t 2540g 46cm a všetko bolo ok. Teraz máme doma 6m 6kg knedlik 😁
aj my mame kuriatko z 36+0 2200g a 43 cm, zdrava ako rybka a aj znamenim
@masenkamedvedova ja som rodila v 36 tt, babatko malo 2200 gramov a 45 cm, je uplne zdravy a krasny dnes uz 3 rocny chlapcek
Ja som mala 1.dcerku v 35+1. 2530g 47cm.bez inkubatora,zdrava, dnes 3 rocna vrtulka.2.dcerka 34+0.2280g a 43cm.rovnako v poriadku ako prva.o par dni ma rok a vahovo dobieha o 2roky starsiu segru.ziadny stres,kazde babo je sice ine ale tvoj tyzden uz je v pohode.
To povedal aj mne a nakoniec som tyzden prenasala a porod mi vyvolávali 🙂
@masenkamedvedova mala som porod 36/1, 2480g 46cm a dieta uplne zdrave 🙂 , tych 36tt je uz dost dobry zaklad
dietatko može byt menšie a pojde vonku tzv.rychlejšie. To ale nemusí byt pravda.Každopádne nech je babo zdrave či už budeš rodit prirodzene, alebo cisarskym rezom
To aj mne vypraval a tyzden som prenasala a aj tak mi museli dat vyvolávacku 😂
@masenkamedvedova ja som rodila druhého syna v 36 tt. úplne nečakane...v piatok som skončila v práci, nastúpila na MD a v sobotu o pol noci sme utekali do pôrodnice s odtečenou vodou a malý bol za 4 hodinky na svete 🙂 Mal 2550 g a 49 cm, apgar 10/10 🙂
@masenkamedvedova ahoj,ako ti to dopadlo? Môj druhý pôrod bol teraz 34/4 a dieťa som mala aj väčšie aj viac vyvinuté ako prvé v 36/1 🙂)) apgar 10, a domov ako ostatné deti, žiadny inkubator
@nela6 ahoj nakoniec sekcia v 38tt kvôli tlaku malý mal 3800 g
Mne sa narodil v 36tt vazil iba 2400g a je zdravucky teraz ma 2mesiace a krasne pribera

Ja som rodila v 36.tt. Dovtedy všetko bez problemov a len mi zrazu odtiekla plodova voda. Miško mal 2480g a 45cm. Bol uplne v poriadku a hned bol so mnou aj na izbe celych 24 hodin. Domov sme isli na 4.deň