icon

Prichádza pôrod alebo sú to len poslíčkovia?

13. dec 2025

Ahojte som v 40tt , 2 dni po termíne . Od noci mám mierne bolesti ako pri menštruácii a trvá to skoro celý deň ...akože nieje to nič výrazné , ale cítim to ... Môže to byť už príprava na pôrod ? Ešte mi zatiaľ neodtiekla ani zátka , ani plodová voda a v stredu u dr som nebola ani kúsok otvorená ... Alebo myslíte že to môžu byť posličkovia ? Ďakujem

kiki68
13. dec 2025

@anonym_autor otvor appku a zacni zaznamenavat, mna poslala appka na tretiu kontrakciu do nemocky. Ja som od prvej takej bolesti mala do 3,5 hod porodene. Takze ta appka mala pravdu, ked to pipalo „ go to the hospital immediately „ 😀

pribinak
13. dec 2025

V tvojom stave je už mozne všetko.
Podľa mna toto poslickovia nebudú.

autor
13. dec 2025
@kiki68

@anonym_autor otvor appku a zacni zaznamenavat, mna poslala appka na tretiu kontrakciu do nemocky. Ja som od prvej takej bolesti mala do 3,5 hod porodene. Takze ta appka mala pravdu, ked to pipalo „ go to the hospital immediately „ 😀

@kiki68 ale ja to nemám nejaké intenzívne , tak práve neviem či ísť či nie zbytočne 😀 akože cítim to podbruško ako pri menzese ale nieje to žiadna výrazná bolesť ani tvrdnutie brucha ...tak neviem no 😄som prvorodička takže vôbec neviem ako to má bolieť ale myslím že toto je málo podľa toho čo počúvam 😄

pribinak
13. dec 2025
@anonym_autor

@kiki68 ale ja to nemám nejaké intenzívne , tak práve neviem či ísť či nie zbytočne 😀 akože cítim to podbruško ako pri menzese ale nieje to žiadna výrazná bolesť ani tvrdnutie brucha ...tak neviem no 😄som prvorodička takže vôbec neviem ako to má bolieť ale myslím že toto je málo podľa toho čo počúvam 😄

@anonym_autor ešte nemusíš ísť nikam

kiki68
13. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tepla sprcha a ked prejde, tak poslickovia, ked neprejde a zacne to byt vacsie rio toco, tak sup do porodnice. Mne prvy porod sprcha rozdupala za 10 minut tak, ze som z nej isla po styroch

zuzana9393
13. dec 2025

Mne presne takto začínal prvý pôrod 🙂 sleduj čas, daj si horúcu vaňu, podľa mňa je drobec dorana na svete. Držím palce, čaká ťa najúžasnejší a najťažší deň v živote

autor
13. dec 2025
@zuzana9393

Mne presne takto začínal prvý pôrod 🙂 sleduj čas, daj si horúcu vaňu, podľa mňa je drobec dorana na svete. Držím palce, čaká ťa najúžasnejší a najťažší deň v živote

@zuzana9393 dala som si sprchu ( vaňu bohužiaľ nemáme ) zatiaľ je to okej , tak uvidím ako to bude v noci 😁 ale bodaj by už 😀

majuska67
13. dec 2025

Som na tom podobne zajtra mám termín pôrodu som prvorodička. Od pondelka som mala dosť výrazné menštruačné bolesti aj krížov a výtok som mala po kúskoch taký hlienovitý hustý svetlo žltý bez zápachu , štípania či pálenia, v stredu na poradni otvorená na 1,5cm na pásoch všetko OK žiadna kontrakčná činnosť. Štvrtok aj piatok bolesti podbruška. Dneska ráno nič , v pohode som fungovala nijak zvlášť ma nebolelo nič až teraz večer zase dosť veľa hustého hlienu na toaletnom a teraz večer zase menštruačná bolesť ale len taká jemná neni pravidelná. Už len odratávam hodiny a dni nech to mám za sebou….

ku_uk
13. dec 2025

Tak v takomto stave už je všetko na spadnutie a porod prichádza, som zvedavá a držím palce 😊

ku_uk
13. dec 2025

Ale konkrétne kontrakcie u mna bola veľká bolesť pri ktorej som ozaj musela prestať robiť akúkoľvek činnosť a sústredila som sa len na to až kým to neprešlo. Mne pri prvom začali o polnoci kontrakcie a porodila som 5:33 pri druhom o 19:00 a porodila som 21:04. Oboch som prenášala 9 dni

deti95060810
13. dec 2025

ak je to prvé bábo tak to môže troška potrvať kým príde pôrod.
Mňa takto zrána popichalo a okolo obeda sa narodila dcéra. ale to už bol tretí pôrod.
dosť možné že do rána budete dvaja.

autor
14. dec 2025

No tak to boli len poslíčkovia ...večer po sprche to odznelo a v noci už žiadne bolesti , akurát ráno mi bolo trochu zle ale ináč už pohoda .... Zajtra mám ísť do nemocnice na konzultáciu tak som zvedavá či si ma tam nechajú už

bluka2
14. dec 2025

Toto som mala x dní až do 40+5 v druhom tehotenstve