Príznaky blížiaceho sa pôrodu v 33. týždni tehotenstva
Ahojte dievčatá, chcela som sa spýtať, aké ste mali príznaky pred blížiacim sa pôrodom. Ja som aktuálne 33tt, ale už dva dni mi strašne tvrdne bruško, častá redšia stolica, bolesť v podbrušku. Nič pravidelné ale teda viackrát počas dňa sa to opakuje. Dnes sa mi k tomu napr pridružila hrozná bolesť pŕs a stav, akokeby mám horúčku - bolesť kĺbov, prstov a hrozná únava, malátnosť. Magnezium beriem, určite zajtra pôjdem k Dr, len má napadlo si prečítať aj vaše skúsenosti, či to môže naznačovať už pôrod alebo sa telo chystá. Ďakujem
K dr istotne chod. Ale toto sa mi skor zda na nejaku virozu alebo chripku....
kazdopadne nech si cim skor ok. Na porod este mas cas. Tak nech to zvládnes/zvladnete.
Radšej dr, spýtať sa a nech ta kukne. Ja som sa cistila už pár týždňov pred pôrodom, ze som mávala hnačky.. Rovnako aj tvrdnutie.. Po nechranenom sexe som mala silných poslíčkov... No neznamenalo to nič, porodila som až v termine

Pri prvých dvoch som letela na pohotovosť, lebo som necítila pohyby. A to sa pripravovali na cestu von. Pri tretej ma od rána tak čudesne bolelo brucho. Ale kopala veselo ďalej, nakoniec si odpustila vodičku