Skracoval sa vám kŕčok a nasadili vám pesar?
ako ste to zvladli do porodu?,Akoste rodili??som 31TT tretie dieta od 26 sa miskracuje krcok v 29 som dostala pesar..a to som mala vcestnu placentu ale ta sa nastastie zdvihla uplne hore ale nastal tento problem a to musim tri poschodia nosit rocneho syna:((strasne pomaly mi to uteka toto tehu a navyse mam aj sem tam strach aby bolo vsjo ok nech vydrzi maluch v brusku co najdlhsie)dakujem za reakcie velmi mi pomozu prezit.
ahoj ja som mala pesar od 22t.až do konca a kludovy režim a v pohode vydržala až do konca nebol s tym problem
Ja som mala pesar pri dcerke cca od 33tt,ako nieco to pomohlo,ale dcera sa narodila aj tak skorej 36,presne mesiac pred terminom.

mne sice pesar nenasadili ani neviem preco? 😕 ale krcok sa mi skracoval od 20tt a od 24tt som bola otvorena na 1,5cm, musela som lezat cely cas s vylozenymi nohami a podlozenym zadkom a kopou liekov. Placenta sa mi nakoniec trochu posunla vyssie. S predpovedou primara, ze urcite do konca nevydrzim a predcasne porodim, som mala velky strach ,ale nakoniec sme to zvladli a mala sa narodila v den terminu.