icon

Umývali ste okná na konci tehotenstva?

24. jún 2022

Zdravim. Ake máte skusenosti s umývaním okien na konci tehotenstva? Prisiel porod skor?

Strana
z2
pribinak
24. jún 2022

Fakt veríš že keď umyjes okná, ze začneš rodiť?

danulicek
24. jún 2022

pri prvom áno, prenášala som aj tak 9 dní 🙂

gertys
24. jún 2022

Mne okna umyvala na konci mama 😀 bola som jak gula ani stolicka by ma neuniesla 😂😂😂 nerob blbosti dieta sa vypyta ked bude pripravene 🙂

tomikejt
24. jún 2022

Je jedno či umyjes okná, ide o tú fyzicku aktivitu. Neviem či je to pravda. vraj zaberá aj chodenie po schodoch, drepy, ja som umývala podlahy v byte a ten večer sa mi spustil pôrod. Ale pri prvom dieťati nezabralo nič 😅

mamamasama
24. jún 2022

Umývam počas celého 😅 dokonca behám, cvičím vo fitku, bicyklujem... Vieš o tom, že ak bábo nezačne vylučovať špeciálnu bielkovinu, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť? Daj mu čas.

domininini
24. jún 2022

najlepší je sex :D pri prvom aj pri druhom hned na druhy den po som porodila 🙂 a nie, nepomohlo mi sme si akurát zariadovali nový dom, čiže som makala ako fredka aj v 39 aj v 40tyzdni .. umyvala podlahy vysavala, odhrabavala sneh lebo bola zima akurát .. nič mi nepomohlo :D
až ten sex:D

autor
24. jún 2022

@domininini nepomaha 😁

diamond007
24. jún 2022

@domininini nie sex, ale orgazmus vyvoláva sťahy maternice

mariavalacsai
24. jún 2022

V 36.tt som umyla vsetky okna, nic sa nestalo 😀rodila som den pred termínom 😊

babovka2321
24. jún 2022

@diamond007 nejde iba o stahy, ale spermie obsahuju prostaglandin (ci ako sa to vola), co zmakcuje krcok 😁

mandzula
Autor odpoveď zmazal
ddaassuullaa
24. jún 2022

Ja som prenasala druhy tyzden (podla dr), zavreli ma do nemocnice. Denne som chodila hore dole pesi 9 poschodi hadam aj 20x. Nic. Usla.som v nedelu z nemocnice, umyla okna doma a este sme isli na taku light turu😂 nic. A ked prisla dr na 13.den predpokladaneho prenasania, ze ak sa v ten den nenarodi, tak pojde cisar....do 2 hodin sa to spustilo😁

laurita285
24. jún 2022

Moja mama hej, jedno z dvojičiek na to zomrelo.

mandzula
24. jún 2022

@laurita285 toto mi, prosim ta, vysvetli.

laurita285
24. jún 2022

@mandzula omotaná pupočná šnúra

vso10
24. jún 2022

nie, a ani teraz nebudem umývať. sme guľaté a máme zhoršenú stabilitu, zmenené ťažisko oproti stavu pred tehotenstvom, takže môžme ľahšie spadnúť zo stoličky... niekedy sa proste pôrod nespustí ani kebyže neviem čo robíš (chodíš denne po schodoch, sex /spermie, orgazmus/, teplá vaňa)... tiež som prenášala a nepomohlo nič z bežných rád (okrem poldeci, to som neskúšala). radšej skúšaj bezpečné bežné rady 🙂 držím palce aby sa Ti to čím skôr spustilo a ak by nie, vývolávaný pôrod zvládneš 🙂 neboj sa, je to okej 🙂

sim_simonka
24. jún 2022

@laurita285 zomrelo na to že tvoja mama umývala okna? Akože kvôli oknám sa omotala pupočnú šnúra?
Moja mala mala tiež omotanu šnúru 2 krat okolo hlávky a aj rúčky ale teda ,,našťastie” som neumyvala okna - čím to teda bude? 🤦🏻‍♀️

mandzula
24. jún 2022

@laurita285 a ako s omotanou šnúrou súvisí umývanie okien?

babovka2321
24. jún 2022

@laurita285 boze, dufam, ze to dajaky k***t v bielom plasti neoznamil tvojej mame, ze dieta umrelo preto, ze umyvala okna. Chudak zena. A ak jej to nepovedal doktor, nech sa z toho neobvinuje ani sama, urcite za toto nemoze.

mandzula
24. jún 2022

@sim_simonka asi máš vysoko šnúru na vešanie bielizne a vieš, ako si ruky hore dvíhala...😲😀

3petka
24. jún 2022

Ja som ešte na kolenách drela podlahu na stavbe a nič. Ale porodila som skôr no mala som nízko maternicu, a v deň pôrodu sa mi syn zľakol v bruchu lebo pri mne chlap naštartoval crossovú motorku.

gumkac19
24. jún 2022

Ja som prv umyla okno v deckej izbe vyvyseila závesy atď...potom i 2dni som mala naplánované aj zvyšok bytu ale už som ich nestihla umyť 😀

sim_simonka
24. jún 2022

@mandzula ale chápeš? To sa nejaký doktor zbavil zodpovednosti keď toto povie matke? Či? Lebo ja som celkom v šoku…

mandzula
24. jún 2022

@sim_simonka ja si ani nemyslím, že by to bol povedal lekár, to sú skôr také babské povedačky.

nwnw
24. jún 2022

Vsetko. Celý dom uplne do cista a prenasala som 5dni 🤣.

kika831
24. jún 2022

Ja som sice neumyvala okna ale upratovala skrine a taky riadny komplet poriadok a este v ten vecer som predcasne skoncila v porodnici. Takze za mna urcite nie.

kiki68
24. jún 2022

Boze moj, vsetko mozne aj s tymi opuchlymi paprcami. Houbeles z toho, iba 170 tlak a to bolo cele

kiki68
24. jún 2022

@3petka Moj syn sa tiez zlakol ked som rezala priamociarou pilkou laminat 😂 doteraz sa takeho zvuku boji, ale porod to nespustilo.

diamond007
24. jún 2022

@babovka2321 to áno, ale myslím že v menšej miere ako orgazmus to má vplyv 🙂

babovka2321
24. jún 2022

@diamond007 no mne nepomohlo nic, takze 😅 to su vsetko len take babske navody

Strana
z2