Umývali ste okná na konci tehotenstva?
Zdravim. Ake máte skusenosti s umývaním okien na konci tehotenstva? Prisiel porod skor?
pri prvom áno, prenášala som aj tak 9 dní 🙂
Mne okna umyvala na konci mama 😀 bola som jak gula ani stolicka by ma neuniesla 😂😂😂 nerob blbosti dieta sa vypyta ked bude pripravene 🙂
Je jedno či umyjes okná, ide o tú fyzicku aktivitu. Neviem či je to pravda. vraj zaberá aj chodenie po schodoch, drepy, ja som umývala podlahy v byte a ten večer sa mi spustil pôrod. Ale pri prvom dieťati nezabralo nič 😅
Umývam počas celého 😅 dokonca behám, cvičím vo fitku, bicyklujem... Vieš o tom, že ak bábo nezačne vylučovať špeciálnu bielkovinu, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť? Daj mu čas.
najlepší je sex :D pri prvom aj pri druhom hned na druhy den po som porodila 🙂 a nie, nepomohlo mi sme si akurát zariadovali nový dom, čiže som makala ako fredka aj v 39 aj v 40tyzdni .. umyvala podlahy vysavala, odhrabavala sneh lebo bola zima akurát .. nič mi nepomohlo :D
až ten sex:D
@domininini nepomaha 😁
@domininini nie sex, ale orgazmus vyvoláva sťahy maternice
V 36.tt som umyla vsetky okna, nic sa nestalo 😀rodila som den pred termínom 😊
@diamond007 nejde iba o stahy, ale spermie obsahuju prostaglandin (ci ako sa to vola), co zmakcuje krcok 😁
Ja som prenasala druhy tyzden (podla dr), zavreli ma do nemocnice. Denne som chodila hore dole pesi 9 poschodi hadam aj 20x. Nic. Usla.som v nedelu z nemocnice, umyla okna doma a este sme isli na taku light turu😂 nic. A ked prisla dr na 13.den predpokladaneho prenasania, ze ak sa v ten den nenarodi, tak pojde cisar....do 2 hodin sa to spustilo😁
Moja mama hej, jedno z dvojičiek na to zomrelo.
@laurita285 toto mi, prosim ta, vysvetli.
@mandzula omotaná pupočná šnúra
nie, a ani teraz nebudem umývať. sme guľaté a máme zhoršenú stabilitu, zmenené ťažisko oproti stavu pred tehotenstvom, takže môžme ľahšie spadnúť zo stoličky... niekedy sa proste pôrod nespustí ani kebyže neviem čo robíš (chodíš denne po schodoch, sex /spermie, orgazmus/, teplá vaňa)... tiež som prenášala a nepomohlo nič z bežných rád (okrem poldeci, to som neskúšala). radšej skúšaj bezpečné bežné rady 🙂 držím palce aby sa Ti to čím skôr spustilo a ak by nie, vývolávaný pôrod zvládneš 🙂 neboj sa, je to okej 🙂
@laurita285 zomrelo na to že tvoja mama umývala okna? Akože kvôli oknám sa omotala pupočnú šnúra?
Moja mala mala tiež omotanu šnúru 2 krat okolo hlávky a aj rúčky ale teda ,,našťastie” som neumyvala okna - čím to teda bude? 🤦🏻♀️
@laurita285 a ako s omotanou šnúrou súvisí umývanie okien?
@laurita285 boze, dufam, ze to dajaky k***t v bielom plasti neoznamil tvojej mame, ze dieta umrelo preto, ze umyvala okna. Chudak zena. A ak jej to nepovedal doktor, nech sa z toho neobvinuje ani sama, urcite za toto nemoze.
@sim_simonka asi máš vysoko šnúru na vešanie bielizne a vieš, ako si ruky hore dvíhala...😲😀
Ja som ešte na kolenách drela podlahu na stavbe a nič. Ale porodila som skôr no mala som nízko maternicu, a v deň pôrodu sa mi syn zľakol v bruchu lebo pri mne chlap naštartoval crossovú motorku.
Ja som prv umyla okno v deckej izbe vyvyseila závesy atď...potom i 2dni som mala naplánované aj zvyšok bytu ale už som ich nestihla umyť 😀
@mandzula ale chápeš? To sa nejaký doktor zbavil zodpovednosti keď toto povie matke? Či? Lebo ja som celkom v šoku…
@sim_simonka ja si ani nemyslím, že by to bol povedal lekár, to sú skôr také babské povedačky.
Vsetko. Celý dom uplne do cista a prenasala som 5dni 🤣.
Ja som sice neumyvala okna ale upratovala skrine a taky riadny komplet poriadok a este v ten vecer som predcasne skoncila v porodnici. Takze za mna urcite nie.
Boze moj, vsetko mozne aj s tymi opuchlymi paprcami. Houbeles z toho, iba 170 tlak a to bolo cele
@babovka2321 to áno, ale myslím že v menšej miere ako orgazmus to má vplyv 🙂
@diamond007 no mne nepomohlo nic, takze 😅 to su vsetko len take babske navody

Fakt veríš že keď umyjes okná, ze začneš rodiť?