icon

Urobili mi Hamiltonov hmat

18. júl 2025

ahojte prispievala som sem nedavno tymto prispevkom:

https://www.modrykonik.sk/forum/porod/som-otvorena-na-4-5-cm-3/#comment-89347235

Rano som bola na wc a som tam na papieri mala kus hlienovej zatky a do toho mi bolo straasne na zvracanie a tocenie aj hlavy co sa po naranajkovani zlepsilo. Volala som gynekologicke a to vsrtko jej povedala a kedze porodnica bola odo mna hodinu cesty tak povedala ze to radsej nech idem, tak som teda sla taxikom.. Som v nemocnici 8 den po termine kde nakoniec okolo 2hej mi urobili hamiltona a okolo piatej zacala hlienova zatka odtekat a odteka postupne doteraz, kontrakcie strasne slabe ale su, nepravidelne este. Malicky sa pravidelne hybe takze je ok. Hamilton nebolel ale strasne sa mi po nom krutila hlava a bolo velmi mi zle na zvracanie, silno na odpadnutie. Ked mi dali napit vody sa mi viac vyjasnilo pred ocami a musela som sediet dlhsie. Velmi som sa bala ale potom to preslo a bolo to ok. Drzte palce nech nemusia vyvolavat oxytocynom alebo prostaglandinom. Ze do nedele budu cakat teda co sa bude diat po hamiltone. Ale ked uz zatka ide myslim ze sa to pekne rozbieha pomaly.

loliki
18. júl 2025

Raz to bábätko z teba vyjde. Nestresuj, nebude tam celý rok. 🙂

maminkadeticiek
18. júl 2025

Osobne si myslim ze pocas vikendu sa z teba stane mama.Kazdy porod je absolutne individualny,jonecne bybtk mali vsetky pochopit.Sustred sa len na seba a male.

autor
18. júl 2025
@loliki

Raz to bábätko z teba vyjde. Nestresuj, nebude tam celý rok. 🙂

@maminkadeticiek tak ja uz mama som mam 4 rocneho doma😀

@loliki tak veru sa mu nechce e volako tak sme s nim kus pohli no 😀

anonym_d2910d
18. júl 2025
@anonym_autor

@maminkadeticiek tak ja uz mama som mam 4 rocneho doma😀

@loliki tak veru sa mu nechce e volako tak sme s nim kus pohli no 😀

@anonym_autor mne odtekala aj hlienova zatka a voda a aj tak sa porod nerozbehol 🙈

autor
19. júl 2025
@anonym_d2910d

@anonym_autor mne odtekala aj hlienova zatka a voda a aj tak sa porod nerozbehol 🙈

@anonym_d2910d fuha to sa da? Dufam ze to nebude moj pripad 😬

kikadzi
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_d2910d fuha to sa da? Dufam ze to nebude moj pripad 😬

@anonym_autor no ako? Niečo nové?

autor
19. júl 2025
@kikadzi

@anonym_autor no ako? Niečo nové?

@kikadzi tak co som v noci bola 2x na wc a stale ta zatka ide. Moc som toho teda nespala a mam teda bolesti z postele aka je nepohodlna 🙄 ma normalne bolia obe stehna po bokoch z nej 😀 resp kosti..co ma samozrejme budilo.

kiki68
19. júl 2025
@anonym_autor

@kikadzi tak co som v noci bola 2x na wc a stale ta zatka ide. Moc som toho teda nespala a mam teda bolesti z postele aka je nepohodlna 🙄 ma normalne bolia obe stehna po bokoch z nej 😀 resp kosti..co ma samozrejme budilo.

@anonym_autor nemas kontrakcie do stehien? To tak boli totiz ako svalovica a pod.

lienka.7
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne odchádzala zátka postupne, v pondelok na poradni mi doktorka vravela, že na ďalšej sa už neuvidíme 😊 vo štvrtok som porodila. Na wc zo mňa doslova vyletela, nabehli kontrakcie a do 1,5h.bola mala na svete. Inak Hamiltona by som si ja osobne robiť nedala... ale držím palce, nech to mas cim skôr za sebou ✊🍀

autor
19. júl 2025

No hlienova zatka uz u konca a veelmi malo vody odchadza plodovej, vacok este nepraskol. Keby do zajtra nic tak zajtra rano maju vyvolavat omu by som sa fakt rada vyhla 😬 kontrakcie mam na chrbat a ako tie menstruacne bolesti su, uz ichtreba pomaly predychst ale nic take extra este

nikushik12345
19. júl 2025
@anonym_autor

No hlienova zatka uz u konca a veelmi malo vody odchadza plodovej, vacok este nepraskol. Keby do zajtra nic tak zajtra rano maju vyvolavat omu by som sa fakt rada vyhla 😬 kontrakcie mam na chrbat a ako tie menstruacne bolesti su, uz ichtreba pomaly predychst ale nic take extra este

@anonym_autor mne teraz spravili hamiltona a poslali domov a ked nic tak utotok nastup