Známa mi nahnala strach
Normálne som bola v pohode všetko ako má byť,ale stačila jedna návšteva mojej známej a prišiel strach....Začala tým ako ked porodím môže prísť popôrodný stres a ja môžem usmrtiť svoje dieťa,tak pokračovala tým že koľko matiek fajčiarok a alkoholičiek majú zdravé deti a nikdy im ani nikto neprišiel na to že počas tehotenstva o seba nedbali,a my čo o seba dbáme sa stáva že naše deti su postihnuté,chorľavé,nervozne rodia sa slepé,alebo hluché...že toľko žien čo lekári dobabrali zle zašili a tak ani spomýnať nebude a ja už mám strach ....Lebo to zaklincovala tým že ked nemám vybaveného doktora čo nemám,nemám čakať žiadnu úctu a ochotu pri pôrode...Je to tak naozaj?
@doliva Takú známu treba poslať čo najrýchlejšie tam, kde ani slnko nesvieti a hotovo 😉 Ja som tiež nemala zazmluvneného lekára a všetci sa ku mne správali veľmi pekne a všetko bolo v poriadku 🙂
taketo blbosti povie len velmi zakerna kamaratka....kazda zena viec,ze sa toho svojim sposobom boji...tehotenstva,porodu...lebo vsetci sme pocule,vsetci sme citali..vsetci cosi vieme...no ale nema kazdy nejaky komplikovany porod...niektore baby rodia tak,ze by hadam o rok isli zase a s usmevom...Taketo sproste strasenie je na figu,to je jak rozpravat decku rozpravku s tym,ze z toho vopred spravite horor,lebo ved aj to sa da z kazdej rozpravky spravit,ze 🙂 A poporodne depky a tieto veci,no jasne stat sa moze,ale co teraz pojdeme citat statistiky...Zbytocne Ta znama nastrasila a nasadila chrobaka,alebo rovno cely zastup roznej chrobace do hlavy. Tak to odtial vyhod,stlac delete, porod a potom sa na nu pekne usmej,ze ach ja som ani nevedela ze rodim....taketo zname by sa mohli na 9 mesiacov niekam zdekovat... 😉
@doliva ta zenska to musela urobit naschval.... musela vediet, ze aky dopad to moze mat na zenu, ktora prave stoji pred takouto udalostou, a este je aj citlivejsia v tomto obdobi..... dobre ma nastvala.... naco si ju vobec pocuvala.....?
mozno uz si aj porodila odvtedy, dufam, ze dobre dopadlo vsetko🙂
sa smejem.ja som ani raz nemala nic zaplatené a žijeme zdraví 😀 😀 😀 😀

@doliva och taku znamu by som do domu nevpustila uz nikdy v zivote !
dovi dopo... hlavne nestresuj na co stresvoat chces si neico privolat !!!
kasli na nu !