Prvorodička a predpôrodná príprava
ahojte prvorodicky. Chystate sa na predporodnu pripravu? Ja som aj uvazovala, no nakoniec nacvicim dychove cvicenia doma a chcem cvicit tehotensky pilates nech som neni ako huspenina 🙂. Ako ste na tom vy?
@emiska23 Zostavila som pre vsetky tehulky kratku zostavicku cvikov na filtopte 🙂
Mozes sa inspirovat aj ty Emiska. Prijemne cvicenie zelam.
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/barbish...
@barbishkamiracle
dakujem :] som momentalne v 24 tyzdni, robievam cvicenia ako pilates pre tehotne alebo joga..No
mam paniku z porodu, ze ako dychat, ako zvaldat bolesti, co vlastne prinasa porod a hlavne aj PO.
nakolko partner by tiez velmi rad siel na niaky kurz, alebo sedenia, kedze bude pri porode.
dakujem xx
@barbishkamiracle
dakujem :] som momentalne v 24 tyzdni, robievam cvicenia ako pilates pre tehotne alebo joga..No
mam paniku z porodu, ze ako dychat, ako zvaldat bolesti, co vlastne prinasa porod a hlavne aj PO.
nakolko partner by tiez velmi rad siel na niaky kurz, alebo sedenia, kedze bude pri porode.
dakujem xx
@madlei
@madlei dakujem ja cvicievam doma na fit lopte a vacsinou an nej stale sedavam, no presne ako pises pocuvat svoje telo :]
hmmm pozerala som stranku ktoru si mi tu dala len je tam vela kurzov??? nevies ktory z nich je taky vseobecny????
a ten Epi-No balonik co to vlastne je???
dakujem vopred xx
@dzoan my sme chodili na TRAJA V TOM. ten bol vseobecne zamerany, aj o tehotenstvem, aj o porode, aj o dojecni, aj o situaciach po porode, starostlivost o babo. velmi uzitocne aj pre tatinov...n akazdu hodinu moze ist s tebou ci uz partner alebo aj mama, svokra...vyskusat si vselico, aj polohy pri porode, aj o dojecni. my sme boli nadmieru spokojni. naozaj super baby to vedu- jedna z nich je laktacna poradkyna, psychoterapeutka, mediatorka a ta druha je dula. obe maminy niekolkych deti. a EPI -No balonik najdes na nete, daj do google...inak funguje n aprincipe nafukovania balonika, rozahuje jradzu, pripravuje na porod, ten drahsi sluzi aj na cvicenie po porode. posilnujes vlastne panvove dno, roztahujes porodne cesty, hradzu, zvysujes si jej elasticictu, a ucis sa ovladat svaly ktore Ti bude treba pozit pri tlaceni
@dzoan ahoj, urcite ti odporucam predporodny kurz, ktory trva 8 tyzdnov 8 x 80min. - 40min. je cvicenie a 40min.prednaska s por.asistentkou(vyborne ta pripravi na porod), novy kurz nam zacina o 6 tyzdnov, takze ti to vyde uplne presne 🙂 tak, ze skoncis v 38tt (2 tyzdne pred porodom)+ kedze si prvorodicka, vyborna je prednaska Lahsi porod 90min. a workshop Predporodnej pripravy 3hodinky s partnerom.Tieto ti odporucam urcite.
V ponuke mame aj prednasku Porod s Dr.Havaldom z Antolskej (uzasny porodnik, pre mna ten naj), Epiduralka, Dojcenie a ine...
Ak budes chciet viac info, kludne mi zavolaj 🙂.

@madlei ahoj, chcela by som sa ta opytat, ci by si mi nevedela poradit nejaku stranku, na ktorej najdem cviky na fit lopte pre tehulky... podla coho si cvila ty? 🙂 dakujem