Upratovanie počas tehotenstva
Radi upratujete v tehotenstve a čo konkrétne?ja rada zametam a umývam podlahu rada varím aj umývam riad periem 🙂
@anonym_autor Ta radost prisla s tehotenstvom?
@anonym_autor nie,lebo som mala obrovské brucho a chodila som ako tučniak.
@anonym_autor super. A planujes v tejto záľube pokračovať aj po pôrode?
Tak dojdi ked sa chvali. Ma 2 deti do dvoch rokov. Umyvat a zametat mozes aj 5-6x denne
A chodíš aj do práce?
Všetky tieto aktivity som robila a robím bez ohľadu na tehotenstvo. Nedá sa však povedať, že by to bolo moje hobby. Ale keď sme už pri domácich prácach, ja rada žehlím.
@anonym_autor wau, fakt? Chuť prišla až s tehotenstvom? Aby neprešla po pôrode. Nech ti to zostane. 👌
A ja rada upratujem, varím, pečiem. Mam rada voňavo a čisto. S deťmi je to ťažšie, ale baví ma to stále 😄
Ja som rada zehlila veci pre malu, rada ukladala vybavicku pre nu a vsetko, co bolo v domacnosti potreba prisposobit babatku. K ostatnemu som mala rovnaku antipatiu ako vzdy 😅
nikdy som nerada upratovala, nerada som prala a umyvala riad. Vsetko robim preto, ze musim. Niekedy ma bavi varenie, ale tiez sa za tym nejdem utlct, som rada ked to robit nemusim ale niekedy sa tomu vyhnut neda.
Tak to je super, keď ťa to baví 🙂
Či v tehotenstve, či mimo, je pre mňa upratovanie strata času, ktorý viem využiť zmysluplnejšie. Ale rada upratujem v zmysle že organizujem veci do boxov, štítkujem a mám prehľad o tom, kde je čo uložené.
Vola sa to "hniezdenie" ze pripravujes byt na prichod dietata, upratujes, drhnes, umyvas, peries, zehlis, zakladas do skrin.... v tehotenstve to vdaka tomuto syndromu hniezdenia moze psychicky priniest vacsi pocit uspokojenia ako normalne.
A máš to len počas tehotenstva?

@anonym_autor nemala som stav vo svojom živote kedy som rada upratovala 🙈 ani v tehotenstve 😄