icon

Upratovanie počas tehotenstva

24. aug 2025

Radi upratujete v tehotenstve a čo konkrétne?ja rada zametam a umývam podlahu rada varím aj umývam riad periem 🙂

nikpa
24. aug 2025

@anonym_autor nemala som stav vo svojom živote kedy som rada upratovala 🙈 ani v tehotenstve 😄

dskjhfdlkdjhl
24. aug 2025

@anonym_autor Ta radost prisla s tehotenstvom?

leona45
24. aug 2025

@anonym_autor nie,lebo som mala obrovské brucho a chodila som ako tučniak.

anonym_515df0
24. aug 2025

@anonym_autor super. A planujes v tejto záľube pokračovať aj po pôrode?

really8
24. aug 2025

Tak dojdi ked sa chvali. Ma 2 deti do dvoch rokov. Umyvat a zametat mozes aj 5-6x denne

anonym_7778d9
24. aug 2025

A chodíš aj do práce?
Všetky tieto aktivity som robila a robím bez ohľadu na tehotenstvo. Nedá sa však povedať, že by to bolo moje hobby. Ale keď sme už pri domácich prácach, ja rada žehlím.

kavasmliekom
24. aug 2025

@anonym_autor wau, fakt? Chuť prišla až s tehotenstvom? Aby neprešla po pôrode. Nech ti to zostane. 👌
A ja rada upratujem, varím, pečiem. Mam rada voňavo a čisto. S deťmi je to ťažšie, ale baví ma to stále 😄

evcagabi
24. aug 2025

Ja som rada zehlila veci pre malu, rada ukladala vybavicku pre nu a vsetko, co bolo v domacnosti potreba prisposobit babatku. K ostatnemu som mala rovnaku antipatiu ako vzdy 😅

viestta
24. aug 2025

nikdy som nerada upratovala, nerada som prala a umyvala riad. Vsetko robim preto, ze musim. Niekedy ma bavi varenie, ale tiez sa za tym nejdem utlct, som rada ked to robit nemusim ale niekedy sa tomu vyhnut neda.

kaca222
24. aug 2025

Tak to je super, keď ťa to baví 🙂
Či v tehotenstve, či mimo, je pre mňa upratovanie strata času, ktorý viem využiť zmysluplnejšie. Ale rada upratujem v zmysle že organizujem veci do boxov, štítkujem a mám prehľad o tom, kde je čo uložené.

selena_luna
24. aug 2025

Vola sa to "hniezdenie" ze pripravujes byt na prichod dietata, upratujes, drhnes, umyvas, peries, zehlis, zakladas do skrin.... v tehotenstve to vdaka tomuto syndromu hniezdenia moze psychicky priniest vacsi pocit uspokojenia ako normalne.

lucia13022023
24. aug 2025

A máš to len počas tehotenstva?