20tt a stále necítim pohyby
Ahojte, som v 20 tyzdni, v 5 mesiaci a stale este nemam pohyby na zaciatku 18-19 tyzdna som mala problemy najprv vsetko co som zjedla a vypila som "vyzvracala" a neskor o tyzden priali silne kŕče ktore trvali 2 dni. Je to normalne? Mam cakat este? Mozu prist neskor pohyby? Dakujem za kazdu radu vopred. Pekny den vam prajem.
@jessicajessi23 ahojky ano, je to ok, moznoze si ich uz aj citila ani si o tom nevedela,mne kym nevysvetlila lekarka aky je uplne prvy pohyb som nevedela vazne niekedy to moze byt ako keby ta nafuklo alebo take bublinky v brusku a clovek si mysli ze sa najedol napil vody ono to tak robi aj po jedeni a moze to byt prvy pohyb , neboj ak nie tak mozu prist v 22tt a nepozoruj sa tak a potom to necakane ucitis sama ako nieco zvlastne v tvojom brusku
Ja som ako prvorodicka zacala citit dost skoro (v 18tt) a teraz som v 23tt, na zaciatku som ju citila len tak raz di dna a to tiez len v klude ked som lezala,ale teraz uz ju citim cely den,niekedy tak kope a vrti sa ze nechapem co tam toljo robi🙂 ale tiwz som predtym nez som zacala pohyby xitit niekde citala,ze do 24tt to zena nemusi citit,potom je to uz problem
pri prvom babu to moze byt okolo 22t

@jessicajessi23 nie každý to cíti rovnako, niektoré baby až okolo 22tt. Kŕče aj zvracanie sú ok žiaľ.