Ako dlho môže trvať pokým sa placenta vytiahne vyššie?
Ahojte, chcela by som sa spytattuch z vás, ktorým ,,diagnostikovali,, placentu až na krcku, ako dlho trvalo,kým sa vám vytiahla a čo to obnasalo. Mne to dnes lekár povedal,lebo som spinila,tak sa hľadala príčina,končím 19 tt, a zistil že to bola placenta,že dráždi krcok,lebo je ma zlom mieste,mám sa šetriť a dúfať,že sa to nezopakuje,lebo pojdem rovno na príjem. Mám 2 malé deti,je to pre mna niečo nepredstaviteľné a dufam,že sa tomu vyhnem. Dakujem moc za vaše ohlasy.
ja som pri poslednom tehu krvacala 3x, mala som nizko ulozenu placentu, ked som krvacala v 22tt. ( vtedy ma nechali lezat v nemocke) bola placenta este nizko. Kazali mi setrit sa, co najmenej chodit, nedvihat nic, lezat s vyvysenou panvou. Bolo to tazke, kedze som mala male dieta, ale ked som bola na sone v 30tt. placenta uz bola vytiahnuta ovela vyssie. Do porodu sa vytiahla na prednu stenu a mohla som rodit spontanne 🙂 drzim palce nech vsetko dobre dopadne.
ja som mala tiez nizko placentu a spinila som okolo 12tt a 20tt, nekazali mi lezat, len trocha sa setrit. Nemala som este deti, ale chodila som nakupovat (nedvihala som tazke) aj povysavala som a v 30tt. uz bolo vsetko ok, ale mozno aj skor nepamatam presne

Niekomu sa vytiahne do mesiaca, niekomu vobec (to bol moj pripad). Treba sa setrit, nic tazke nedvihat, nenosit, pokial sa da, nechodit po schodoch a oddychovat s nohami hore a ziaden sexik. Ak by si nahodou zacala krvacat, rychlo do nemocnice. Drzim palce, by si to dotiahla do uspesneho konca.