icon

Ako dlho ste vydržali s takýmto nálezom?

sikuliacka
10. aug 2017

Baby mate skusenost? Dnes som bola u dr ktory zastupoval mojho dr gynekologa a odniesla som sisi domov takuto spravu 😧😧 dokedy ste vydrzali s, takymto nalezom? Doma alebo v nemocnici? Bojim sa hrozne a nemozem si dovolit ist, dotehotenstve nemocnice koly babke tak neviem co robit 😧

Ako dlho ste vydržali s takýmto nálezom?
gama1542
10. aug 2017

V kazdom pripade lezat, brat poctivo lieky a zajtra na kontrole uvidis. Ja som od 31 lezala, nohy hore tyzden v nemocnici. Doma to iste. Vydrzali sme do 36tyzdna. Neviem teda o co ide s babkou ale nerisovala by som zdravie babatka. Uz toho nemas vela pred sebou. Drzim palce

lubka3232
12. aug 2017

určite ležať a oddychovať, mojej sestre okolo 30tt sa začal skracovať krčok a začala sa otvárať, nakoniec sa jej znova zavrel :D resp. teda sa to upravilo a porodila až v 42tt na vyvolavačky

matenka
12. aug 2017

@sikuliacka vela udajov si o sebe dala na net, vratane rodneho cisla, bydliska, zmaz to co najskor

sikuliacka
autor
13. aug 2017

@matenka zmazat sa to neda teda neviem ako :(

belasy_motylik
13. aug 2017

@sikuliacka napíš rýchlo adminom, nedávaj takéto údaje na net a rodné číslo s menom a adresou už vôbec nie☹

tanag
9. nov 2018

@sikuliacka ahoj ako si dopadla nakoniec,mám rovnaký nález som na začiatku 35tyzdna ďakujem