Ako dopadnú hemoroidy po ďalšom pôrode?
ahojte. podobne temy uz su, viem, len ja by som chcela konktretne vediet, ze co sa stane uz s dost velkou zlatou zilou po druhom porode. Toto co mam je ziskane od prveho porodu. Neboli ma to, ale je to neprijemne, hrozne. A neveim si predstavit ked budem rodit ci mi nevyjdu vsetky creva 😢
Mam z toho strach.... nema niekto z vas skusenost s tym, ako sa to vyvinie po dalsom porode?
mas pravdu je to velmi chulostiva vec. ale ja fakt ked prevadzam ten "akt" vyprazdnovania, mam pocit ze zo mna vyjde aj nieco ine a to crevo, taky tlak citim, a ked budem rodit, paneboze, to bude ale brutal... ved ma tam rozpare.. preto by som bola rada, keby sa niekto ozval kto nieco podobne uz ma za sebou a nejako nas upokojil. som rada ze si napisala, snad to dopadne dobre 🙂
ahojte, tak ja cakam tretie a hemoroidy doverne poznam, po porode ale aj pocas tehotenstva ,ked bolo treba pouzivam avenoc cipky a mast. Prezila som. 😉 JA mam pro blem aj s krcovymi zilami a zospodu a vo vnutri mam vsetko napuchnute, no do smiechu to nie je ☹ , ale po porode sa to spravi 🙂
Ahojte baby
aj ja som rada, že sa niekto ozval, v januri porodím 3 x , ale hemoroidy som do minulého leta nepoznala. A teraz v tehotenstve sa to vrátilo. Nekrvácam, len je to vonku , velmi mi pomáha repíkový čaj po každej toalete aj malej namočím kozmetický tampon do repíka a vytriem aj teraz keď momentálne nemám problém a namastím, tak tomu predchádzam. A tiež sa bojím čo bude po pôrode. Ale ak sa to nebude zlepšovať, tak jednoducho operácia - to je dosť nebezpečné a vekom sa to bude len zhoršovať.
aj ja ich poznam..no ma porazi ak to bude horsie po druhom 😒 a po tretom..sak mi rit vyleze 😀

anavila tak toho sa obavam aj ja ☹ doteraz ma nic nebolelo no v poslednej dobe ked ma prist stolica ma boli konecnik cca 12 hodin pred 😠 ale pri samotnom akte 😀 uz to je OK 😀 no obavam sa toho co bude nasledovat po porode 😝 zato na druhej strane som rada , ze nesom sasma co ma takyto problem lebo konzultovat to z obvodakom mi je trosku trapne ☹ hanbim sa ☹