Ako efektívne riešiť strie počas tehotenstva?
Dobrý deň! Obraciam sa na vás lebo trošku som zúfalá. Viem,že počas tehotenstva "každá" žena má problémy so striami. Masírujem sa každý deň . Krém aj olej používam. Ukázala som aj pani doktorke svoje stehná lebo sa bojím či nemám niečo so štítnou. Povedala že toto počas tehotenstva je normálne. Mala niekto z vás takéto "škaredé" stehná?

strie su dedicne, vies ich trosku lmitovat aktivitami, ktore robis + prechadzky, pohyb, prekrvenie organizmu. Inak ti ziadny olejcek nepomoze.
Čo majú strie s štítnou?
@stellarstar staršie mamičky mi vraveli že im to gynekológ vravel aby si dali vyšetriť.
@stellarstar staršie mamičky mi vraveli že im to gynekológ vravel aby si dali vyšetriť.
@anonym_autor strie nemajú abs nič spoločné so štítnou, štítna produkuje hormóny a strie sú jazvy na koži, ktoré vznikajú pri nadmernom napätí pokožky
Vieš o tom,že strie vznikajú kvôli rýchlemu nárastu hmotnosti,hormonálnym zmenám? Inak na tej fotke to vypadá ako rozšírené metličky.
ja som si mastila brucho kazdy jeden bozi den, dva krat a aj tak ich mam.
Strie nijako a s vekom tiez nesuvisia ( bola som teraz v 40 tehu a ani jedna stria), proste je to dedicne a tiez nahodne. Kazda mame ine dispozicie na toto
@anonym_autor Možno používaš zlý krém. To stehno nevyzerá že by bolo hydratované.
@anonym_autor pozri strie nemáš ako ovplyvniť. Akékoľvek mastičky a oleje sú len marketing. Tvoria sa priberaním a tým pádom naťahovaním kože v danej oblasti. Mne sa na bruchu neurobili žiadne strie ani nikto z rodiny ich tam nemá. Na stehnách tiež nie lebo som dáko extra nepribrala. Ale schytali to moje prsia. Vždy som mala také normálne menšie prsia. Počas tehotenstva a po pôrode boli naliate ťažké a obrovské, proste mi narástli o niekoľko čísel a mohla som ich mastiť koľko som chcela strie sa spravili. Keď som prestala dojčiť tak vybledli a už ich skoro nie je vidieť. Ale kvalita kože ostala trochu zmenená. Netráp sa tým nie je s tým čo spraviť

Čo majú strie s štítnou?