icon

Ako efektívne riešiť strie počas tehotenstva?

4. aug 2025

Dobrý deň! Obraciam sa na vás lebo trošku som zúfalá. Viem,že počas tehotenstva "každá" žena má problémy so striami. Masírujem sa každý deň . Krém aj olej používam. Ukázala som aj pani doktorke svoje stehná lebo sa bojím či nemám niečo so štítnou. Povedala že toto počas tehotenstva je normálne. Mala niekto z vás takéto "škaredé" stehná?

Ako efektívne riešiť strie počas tehotenstva?
stellarstar
4. aug 2025

Čo majú strie s štítnou?

tanicka907
4. aug 2025

strie su dedicne, vies ich trosku lmitovat aktivitami, ktore robis + prechadzky, pohyb, prekrvenie organizmu. Inak ti ziadny olejcek nepomoze.

autor
4. aug 2025
@stellarstar

Čo majú strie s štítnou?

@stellarstar staršie mamičky mi vraveli že im to gynekológ vravel aby si dali vyšetriť.

stellarstar
4. aug 2025
@anonym_autor

@stellarstar staršie mamičky mi vraveli že im to gynekológ vravel aby si dali vyšetriť.

@anonym_autor strie nemajú abs nič spoločné so štítnou, štítna produkuje hormóny a strie sú jazvy na koži, ktoré vznikajú pri nadmernom napätí pokožky

domka222
4. aug 2025

Vieš o tom,že strie vznikajú kvôli rýchlemu nárastu hmotnosti,hormonálnym zmenám? Inak na tej fotke to vypadá ako rozšírené metličky.

babushkaem
4. aug 2025

ja som si mastila brucho kazdy jeden bozi den, dva krat a aj tak ich mam.

kiki68
4. aug 2025

Strie nijako a s vekom tiez nesuvisia ( bola som teraz v 40 tehu a ani jedna stria), proste je to dedicne a tiez nahodne. Kazda mame ine dispozicie na toto

3petka
4. aug 2025

@anonym_autor Možno používaš zlý krém. To stehno nevyzerá že by bolo hydratované.

anonym_8d19c7
4. aug 2025

@anonym_autor pozri strie nemáš ako ovplyvniť. Akékoľvek mastičky a oleje sú len marketing. Tvoria sa priberaním a tým pádom naťahovaním kože v danej oblasti. Mne sa na bruchu neurobili žiadne strie ani nikto z rodiny ich tam nemá. Na stehnách tiež nie lebo som dáko extra nepribrala. Ale schytali to moje prsia. Vždy som mala také normálne menšie prsia. Počas tehotenstva a po pôrode boli naliate ťažké a obrovské, proste mi narástli o niekoľko čísel a mohla som ich mastiť koľko som chcela strie sa spravili. Keď som prestala dojčiť tak vybledli a už ich skoro nie je vidieť. Ale kvalita kože ostala trochu zmenená. Netráp sa tým nie je s tým čo spraviť