Akútne bolesti žalúdka alebo žlčníka
Ahojte, chcem vas poprosit o cenne rady. Uz roky mavam problemy sposobene travenim, doteraz mi ziadne vysetrenie nezistilo povod a ani co mi vlastne je.
Aj krvou nic nezistili,ani usg a ani sondou cez nos.
Kedze som vsak tehotna, pre tieto bolesti sa velmi trapim;((( trvaju casto aj cely den. Netusim ani po akom jedle mi byva zle,kedze raz nieco zjem a nic a inokedy ma ide rozthnut od bolesti. Mam strasne bolesti, som zufala velmi.
Dakujem
@lakatos pomoze jej iba klud a porod... nejest tazke veci, citronovu vodu, citrusy... skuste, ak je to zo zlcnika, neprejedat sa a nejest naduvacie veci.. (strukoviny a pod). S bylinkami to neprehanajte v ziadnom pripade v tehu. Ak to bude vazne tak ju nasad do auta a odvez napr. do roosveltky do BB. Za to nic nedate. Ja som bola takto v nemocnici 7-8 mesiac s kratkymi prestavkami + vyvolali kvoli tymto problemom porod skor. V BB na to maju aj riadnych lekarov a nedaj sa odbit, kludne chod za lekarmi aj ty a urob tam poriadok, nech zistia co jej je a nech jej pomozu.. najhorsie je cakat od nich, ze sa sami aktivuju. NEAKTIVUJU.
@simca06022011 a to mam is snov do bistrici ale ona je len siestom mesiaci a ja som tam us volal do tej bistrici a oni mi povedali ze de bivam a ja som im povedal ze lucenec a oni mi na to povedali ze nato mam lucenecku nemocnicu ze tam su ties doktori tak ma odfajcili som us zufali
@lakatos ako chcete hlavne sa nedajte odbit, osetrit vas musia vsade a ked to nevedia urobit v LC, tak mozete ist kamkolvek... netreba nikam volat, treba prist na urgent a hotovo.

@lakatos Vy o koze a ja o voze,pisala som na aké hlúposti zneužívate sanitky a vy mi píšete o bylinkach?