icon

Aký je pocit, keď sa hýbe miminko v bruchu?

makmitka33
4. aug 2011

Zdravím všetky Tehuľky a Mamičky...skúste mi poradiť, lebo som v 22 tt a neviem správne rozoznávať pohyby, bojím sa, že moje miminko sa nehýbe. Aký je pocit, keď sa hýbe, viete mi to popísať??? Lebo všeobecné popisy sú všade, ale sú tak všeobecné, že to neviem rozoznať ☹ . A čo ak sa nakoniec ten náš Krpček nehýbe??? Je mi trapné ísť za doktorom, lebo posledné vyšetrenie som mala pred 6 týždňami a to len také, že mi zmeral maternicu a objednal ma až o sedem týždňov, čo mi je samej divné. Bojím sa, že niečo nie je v poriadku .... prosím, poradte mi!!!!!

graceful9
4. aug 2011

@makmitka33 tak sa neboj, určite je všetko v poriadku, len ešte nie si zvyknutá, ale to príde časom 😉

berus222
4. aug 2011

@makmitka33 mojko, ja som pri prvom vobec netusila, ze uz citim pohyby. sestricka sa ma v 22.tt opytala a ja ze nie. trochu jej vyliezli oci, chytila mi brucho mojou rukou a povedala, ze toto su pohyby. ja som necitila ziadne zblnkotanie ani nic podobne. az ked poriadne kopal.takze uz ich asi citis, len nevies ze je to ono.

makmitka33
autor
4. aug 2011

@berus222 Zlatko, práveže ja som mala pocit, že sú to pohyby, ale posledné dni už ani len to necítim ☹

pralinka25
4. aug 2011

@makmitka33 vies co?
fakt kludne zajdi na tu pohotovost. nic sa nestane ked tam pojdes a budes kludna. nebudes prva ani posledna. nemas sa coho bat. chod aj s manzelom
a aj dnes .
myslim ze vsetko je v poriadku ja som tiez zo zaciatku necitila pohyby kazdy den. ale chapem tvoje obavy. pre babatko je dolezita tvoja vnutorna pohoda a ked ti ju ma pomoct ziskat sono tak tam utekaj kludne aj hned

makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
8. aug 2011

@graceful9 Ahojte všetky Mamičky a budúce Mamičky 🙂 !!!! Každej Vám ďakujem za podporu a dobré rady, povzbudenie, ktoré ste mi dali a preto Vám napíšem všetkým s veľkou radosťou je to naše Malinké v poriadku a je to CHLAPČEK 🙂 🙂 🙂 !!!!!! Som šťastná a prosím Boha v modlidbách každý deň, aby sa narodil zdravučký!!!! Je to dokonalé vidieť ho a vedieť, čo v tom bruchu rastie!!!! EŠTE RAZ ĎAKUJEM!!!!

makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
ianitka
8. aug 2011

@makmitka33
blahozelam... viem, ze je to krasny pocit
ako si to nakoniec vyriesila? (ked chces, tak napis do IP)

makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
makmitka33
autor
Odpoveď bola odstránená
reanda
8. aug 2011
irsina83
8. aug 2011

@makmitka33 som strasne rada, velmi som ti drzala palce 😉 fuuu, normalne som si vydychla 😉 malinky asi spinkal ked vtedy nevideli pohyby 😉

mandy29
8. aug 2011

@makmitka33 takto je super...teším sa s tebou..tak to v zdraví dotiahnite do zdarného konca 🙂
a cítiš už nejaké pohyby?

makmitka33
autor
8. aug 2011

Možno, ale posunuli nám termín na Vianoce a aj preto ho bolo menej cítiť, lebo je ešte maličký, ale je dokonalý 🙂

makmitka33
autor
8. aug 2011

@mandy29 Vraj to šteklenie, čo ja som si myslela, že sú pohyby plynov v črevách je ten pohyb 🙂 . Cítim sa hlúpo, že som to nerozoznala

apoloma
8. aug 2011

@makmitka33 gratulujem a tesim sa s tebou verila som ze bude vsetko v poriadku krasne spravicky drzte sa!!!my sme sa tiez dnes dozvedeli ze cakame Chlapceka tak sa tesime aj my 😉 😉 😉 😉

makmitka33
autor
8. aug 2011

@apoloma Aj Vám blahoželám 🙂

ianitka
8. aug 2011

@makmitka33
@apoloma
no nejako je tych chlapcekov na okoli plno 🙂