icon

Aký je pocit, keď sa hýbe miminko v bruchu?

makmitka33
4. aug 2011

Zdravím všetky Tehuľky a Mamičky...skúste mi poradiť, lebo som v 22 tt a neviem správne rozoznávať pohyby, bojím sa, že moje miminko sa nehýbe. Aký je pocit, keď sa hýbe, viete mi to popísať??? Lebo všeobecné popisy sú všade, ale sú tak všeobecné, že to neviem rozoznať ☹ . A čo ak sa nakoniec ten náš Krpček nehýbe??? Je mi trapné ísť za doktorom, lebo posledné vyšetrenie som mala pred 6 týždňami a to len také, že mi zmeral maternicu a objednal ma až o sedem týždňov, čo mi je samej divné. Bojím sa, že niečo nie je v poriadku .... prosím, poradte mi!!!!!

Strana
z4
katmi
8. aug 2011

ja ti poradím jedno..ak budeš mať neistotu,či je malý v poriadku, lebo sa málo hýbe, tak ho počúvaj s fonendoskopom 🙂 ja som ku koncu tehotenstva už malú skoro vôbec necítila a tiež som mala strach a každý na mňa kašlal, že veď je už malá veľká a nemá miesta v bruchu dosť, že čo stresujem..tak som si požičala od kamošky fonendoskop a počúvala jej srdiečko každý večer 🙂 ma to tak ukludňovalo...
nakoniec sa zistilo,že som stresy nerobila zbytočne,ale to je už o inom... tak držím palce 😉

anjelaa
8. aug 2011

@makmitka33 parada, gratulujem 🙂 🙂 🙂 to je nadherny pocit, vidiet svojho drobceka, ze je v poriadku, uzivajte si to spolocne! 😉

pralinka25
8. aug 2011

@makmitka33 jeeeej super gratulujem a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a dostali ste twn najkrajsi vianocny darcek 🙂

mandy29
8. aug 2011

@makmitka33 a jak si to chcela rozoznať keď si ten pocit ešte nezažila...hlavne že si teraz pokojná a vieš že drobček je v poriadku 🙂

apoloma
9. aug 2011

@ianitka veru tiez sa mi zda ze chlapi maju prevahu)))

makmitka33
autor
9. aug 2011

@ianitka Vážne? Lebo ja mám zas iný pocit, Brat s manželkou budú mať dievčatko a aj moje kolegyne a dokonca aj ex-spolužiačka čaká dievčatko 🙂 , ale aj keby bolo chlapcov plno, tak nech sú všetci zdravučký a s každou mamičkou sa teším a aj s mamičkami dievčatok sa teším 🙂

makmitka33
autor
9. aug 2011

@katmi ďakujem za radu 🙂 , už ho musím len zohnať ☹

makmitka33
autor
9. aug 2011

@anjelaa dík , moc dík, je to dokonalý pocit, nepoznám krajší 🙂

makmitka33
autor
9. aug 2011

@mandy29 dík, aj ja sa za to modlím 🙂