icon

Amniopatch v Ružinove - skúsenosti?

gabko2018
27. dec 2018

Dobry den. Mate niektora skusenosti s amniopatch v Ruzinove.ake su tam poziadavky.zakrok je spoplatneny ci hradi poistovna.Dakujem

Strana
z2
jankaga
28. dec 2018

@gabko2018 ahoj ja mám. Zákrok je zdarma ak budeš ale vhodná ns to aby si ho podstúpila. Dr. FERIANEC kt. Ho v Ružinove robí ti všetko vysvetli. Ak máš este nejake otázky napíš mi kludne

gabko2018
autor
31. dec 2018

@jankaga
Ahoj.prvom rade sa bojim ci budem vobec vhodny kandidat ....

jankaga
31. dec 2018

@gabko2018 ktorý týždeň si a aký problém máš?

gabko2018
autor
1. jan 2019

@jankaga
19+5 uz tyzden sme bez plodovej vody.co sa vytvory ked vstanem aj odtecie :( babo sa drzi statocne ... zajtra rano ma prevezu do ruzinova.

jankaga
1. jan 2019

@gabko2018 od 20tt amniopatch robia. Ked si ochotna mat prísny kľúdový režim tak by nemal byt problém 😊. Neboj sa ja som bola bez vody od 21tt. Coo sa vytvorila tak aj odtiekla. A ked je babo zdrave tak ti amniopatch urobí Ferianec. Len ity musíš chcieť. Ja som rodila ptm v 26tt maly ma uz dva roky a je uplne v poriadku aj ed sa amniopatch nepodaril. Voda začala zasa odtekat tretí deň po zákroku, ale aspoň som natiahla čas, ze maly bol v brusku. Kludne mi napíš ak budeš potrebovať.

gabko2018
autor
1. jan 2019

@jankaga
Lezim v nemocnici od 23.12.mam minimalny pohyb.nohy rore.fakt len ked idem na zachod.maly ma malo miesta ale natahuje sa ale pod tym tlakom uz hlavicka je trosku ovalna.tak sa bojim on.

gabko2018
autor
1. jan 2019

@gabko2018
Ty si asi nebola bez vody vsak?hned ako ti zacala odtekat ti spravili amniopatch? Ja musim cakat do 2.1. Bo p.dr.mal dovolenku a vrati sa len toho 2.

jankaga
1. jan 2019

@gabko2018 bez vody som bola anhydramion. Ono ta voda sa vytvorí a vytecie a tak je to dokola. Takže lekari povedia ze nie je,ale ti to ze sa stále tvorí nová ti nepovedia, samozrejme v tom prípade ak je baby zdrave, cika ma obličky zdravé. Takto to je😊

jankaga
1. jan 2019

Tyzden dva a potom mi ho robili, tri dni neodtekala a potom zasa začala, čiže "bez" som bola 6tt, a vies co nakoniec tam vraj nejaká bola 😊

gabko2018
autor
1. jan 2019

@jankaga
A po 3 dnoch ti zas vsetka odtiekla?nedoplnali?ja sa bojim ze ma malo miesta aby nemal deformacie.kedze sa ten obal zmensuje

jankaga
1. jan 2019

@gabko2018 nie nedoplnali. Anoo zasa odtiekla, vytvorila sa nova a dokola zasA. Deformácie som sa aj ja bala, ale susnovi nic niie je 🤣. Neboj ako ma byt bude💞bude dobre

gabko2018
autor
1. jan 2019

@jankaga
Dakujem.uvidim co povedia zajtra

jankaga
1. jan 2019

Daj vedieť. Drzim palce 🍀

gabko2018
autor
2. jan 2019

@jankaga
Tak zatial ma vysetril nejaky lekar a skonstatoval ze podla neho to nevyzera dobre bo nie je tam plodova voda a potrebuju odobrat vzorku vody aleze sa k tomu este vyjadry p.Dr.Ferianec...tak zatial cakam co bude dalej

jankaga
2. jan 2019

@gabko2018 a vyteka ti stále 3??ci uz vobec? Ci sa tvorí nová

gabko2018
autor
2. jan 2019

@jankaga
Stale vyteka.tak tam musi byt nieco nie?

jankaga
2. jan 2019

@gabko2018 ano ked sa tvorí nová je dobre. Infekciu nemáš? Atb ti dávajú?

gabko2018
autor
2. jan 2019

@jankaga
Infekciu nemam.ale pocely cas som dostavala antibiotita... uz som taka nesvoja.konecte som sa sem dostala a zatial nik sa o mna nestara vlasne o mna sa netreba ale o maleho :(

jankaga
2. jan 2019

@gabko2018 atb spomeň aby ti dávali. Neboj. Hlavne aby si infekt nechytila.

gabko2018
autor
3. jan 2019

@jankaga Tak si ma zavolali.ze su 3 moznosti
Ukoncit to
Nechat na prirodu
Alebo ten amniopatch ale ze to nemusi vyst lebo je to len vo vyskume...mame sa rozhodnut

jankaga
3. jan 2019

@gabko2018 áno to je ns tebe, risknu to. Amniopatch. Ja som riskla 😊

gabko2018
autor
3. jan 2019

@jankaga
Vsak aj ja som tu kvoli tomu.p.dr.ferianec je este stale na dovolenke pride az v pondelok.bojim sa ci to uz pre nas nebude neskoro.uz to vtedy budu 2 tyzdne.tebe kedy robili morfologicky ultrazvuk.ja by som chcela. A aby bolo vsetko ok.zatial sa maly drzi aj rastie takze nezaostava len to miesto chuda nema ...

jankaga
4. jan 2019

@gabko2018 este ti morfol utz vôbec nerobili? To ss tusim v 20tt robi. Keď rastie je dobre. Ferianec ti utz urobí urcite. Ne boj. Nejaká voda tam stále bude tak nestresuj hlavne, veľa pi aj vody

gabko2018
autor
4. jan 2019
gabko2018
autor
4. jan 2019

@jankaga
Pijem vkuse len cikat musim z toho.dnes mi povedali ze v pondelok pride p.doktor.nech cakam dovtedy.nic ine mi neostava

gabko2018
autor
7. jan 2019

@jankaga
Ahoj.tak dnes bol za mnou doc. F. Sme sa porozpravali takze zajtra mi zoberu krv.a zatial co bude a kedy to netusim.Tebe robili aj amniocentezu odber plodovej vody?ako som citala ten informovany suhlas tak tam to bolo zorpisane.

jankaga
7. jan 2019

@gabko2018 no super. Nie odber plodovej mi nerobili, hn

gabko2018
autor
7. jan 2019

@jankaga
Tak dufam,ze ani mne.ani by nemali co.jaj akurat dnes som poobedde zacala krvacat.pichli mi injekciu aby sa to zastavilo.a v stredu by mal byt zakrok.dufam ze prestane to krvacanie a vydrzime do stredy.

jankaga
8. jan 2019

@gabko2018 fu krvacanie. no drzim palce. daj vediet urcite ako si dopadla

gabko2018
autor
12. jan 2019

@jankaga
Ahoj.pisem az teraz musela som sa z toho spamatat.V utorok sa to pre nas vsetko skoncilo:
Moj maly anielik je uz v nebicku.ale este stale si to nechcem pripustit.Nikomu nezelam zazit tento pocit.Dakujem ti za vsetko.ze si mi takto pomahala.prajem vam vsetko dobre a hlavne vela zdravicka.

Strana
z2