Amniopatch v Ružinove - skúsenosti?
Dobry den. Mate niektora skusenosti s amniopatch v Ruzinove.ake su tam poziadavky.zakrok je spoplatneny ci hradi poistovna.Dakujem
@gabko2018 od 20tt amniopatch robia. Ked si ochotna mat prísny kľúdový režim tak by nemal byt problém 😊. Neboj sa ja som bola bez vody od 21tt. Coo sa vytvorila tak aj odtiekla. A ked je babo zdrave tak ti amniopatch urobí Ferianec. Len ity musíš chcieť. Ja som rodila ptm v 26tt maly ma uz dva roky a je uplne v poriadku aj ed sa amniopatch nepodaril. Voda začala zasa odtekat tretí deň po zákroku, ale aspoň som natiahla čas, ze maly bol v brusku. Kludne mi napíš ak budeš potrebovať.
Tyzden dva a potom mi ho robili, tri dni neodtekala a potom zasa začala, čiže "bez" som bola 6tt, a vies co nakoniec tam vraj nejaká bola 😊
@jankaga
Vsak aj ja som tu kvoli tomu.p.dr.ferianec je este stale na dovolenke pride az v pondelok.bojim sa ci to uz pre nas nebude neskoro.uz to vtedy budu 2 tyzdne.tebe kedy robili morfologicky ultrazvuk.ja by som chcela. A aby bolo vsetko ok.zatial sa maly drzi aj rastie takze nezaostava len to miesto chuda nema ...
@jankaga
Ahoj.pisem az teraz musela som sa z toho spamatat.V utorok sa to pre nas vsetko skoncilo:
Moj maly anielik je uz v nebicku.ale este stale si to nechcem pripustit.Nikomu nezelam zazit tento pocit.Dakujem ti za vsetko.ze si mi takto pomahala.prajem vam vsetko dobre a hlavne vela zdravicka.

@gabko2018 ahoj ja mám. Zákrok je zdarma ak budeš ale vhodná ns to aby si ho podstúpila. Dr. FERIANEC kt. Ho v Ružinove robí ti všetko vysvetli. Ak máš este nejake otázky napíš mi kludne