icon

Angína v tehotenstve

nikolka232
3. aug 2025

Ahojte žienky. Som v 20.tyzdni.
Od utorka som mala bolesť celého tela, svalov, hlavy.
V stredu sa pridružil kašeľ, bolesť hrdla, bolesť pri prehĺtaní. Kúpila som si tie bylinné liečivá - na kašeľ, od bolesti hrdla, užívala som paralen. V piatok som už navštívila Dr., lebo ma bolel cely krk, aj ramená, strácam hlas. Nasadil mi ATB - Penicilín. Do toho si striekam detsky Nasivin, lebo ešte sj nádcha. Dusí ma kasel celu noc. Inhalujem, naparujem…
Otázka je, ako dlho trvá, kým sa budem cítiť lepšie ? Stále som spotená, ubolená, nedokážem dlho fungovať.
Mám nasadené Probio, D3K2, lypozomálne C, doma 2.5 ročnú dcéru a ja som už od utorka odstavená. Nedokážem sa jej venovať.

taktotedanie
3. aug 2025

@nikolka232 kludne aj dva tyzdne

kiki68
3. aug 2025

@nikolka232 u mna cca mesiac aj nieco, strasne nieco.

nikolka232
autor
3. aug 2025
@kiki68

@nikolka232 u mna cca mesiac aj nieco, strasne nieco.

@kiki68 och, mám sa na čo tešiť 🙈

kiki68
3. aug 2025
@nikolka232

@kiki68 och, mám sa na čo tešiť 🙈

@nikolka232 vies co ja som mala 2x atb, vsetko co mohli dat k tomu, prve dva tyzdne boli velmi zle, potom bolo lepsie a uz som bola normalne chora. Ale dva tyzdne som nevysla von z domu, proste som bola tak zle a stale som sa dusila kaslom. Povodne to vraj bola chripka, za dva dni to uz bolelo a nevedela som ani prehltat. Ale dieta je zdrave, mala je v poriadku. Dalsie 2x atb som brala v 36tt pri stafylokok infekcii na nohach ( nejaky autoimunitny vysev a v tom infekt), ja neviem ako som toto tehu vobec prezila