Antidepresíva v tehotenstve
Ahojte maminky,prosim poradte,pomozte. Som v 11tt a uz 9mes uzivam xanax 1mg 2x denne. V 7tt ked som sa o babatku dozvedela som ho zacala na odporucanie vysadzat kazde 3 dni o polku menej. Problem je v tom,ze ked si nedam rano tu polku mam take stavy,ze idem odpadnut. Nech sa akokolvek snazim a premaham,musim ju uzit. Mamicky,presli ste si tym niektora? Su babatka ok? Prosim,som zufala ☹
Baby som v 13tt. V 4 tt som vysadila ad. Neviem co sa stalo ale je mi hrozne. Nevolnostami trpim cele tehu. Posledny tyzden sa pridali hnacky, boli ma zaludok, brucho. Proste hroza. Neviem ci tyzdnova viroza alebo proste sa vratila uzkost a pp. Ale z tychto stavov mi je hrozne. Chudnem, som na cole a tycinkach. Co robit? Poradte prosim.. ak ad tak ake? Predtym som brala citalec. Ked ste sa k liekom vratili mali ste zase vedlajsie ucinky??
@bambuliacick prosim ako to dopadlo, malo babo nasledky uzivanie xanaxu? dakujem
Ahojte prosím Vás ako ste to zvládli v tehotenstve pri ataku? Beriem ad Zoloft polku som v 23tt a niekedy príde taky atak, že hrôza. Doktorka mi povedala, že keď bude najhoršie môžem rivotril.
@karolinabese ahoj ja beriem Zoloft celé tehu
@lalo17 ja citalec od 13tt
@euka210 ahoj,no dcerka sa narodila s kompletnym razstepom pery a podnebia a dalsimi dg...no na genetike vylucili spojitist s liekmi,je to vada,ktora nebola ovplyvnena xanaxom...dokonca aninpo porode nwmala abstaky,co doktorka vravela,ze moze mat,kedze cele twhu som musela lieky uzivat,no ja som brala polovicne davky,v kazdomnpripade mi lekari potvrdili,ze to nie jw sposobene liekmi a ze je pravdepodobnoat 1: 100000,ze by dalsie babo pri uzivani xanaxu mohlo mat tazkosti. Kazdopadne som bola sledovana ako rizikova a aj pri dalaom ak sanpostasti budem na rizikovom koli malej,ze ma defekty
@karolinabese ahoj a ako budeš rodiť?
@lalo17 normalne prirodzene
@lennyka17 záleží od toho ako často máš ataky a aké silne sú. Najprv to treba skúsiť zvládnuť bez ukludnovaku. Dýchanie cviky prechádzka nejaká praca alebo niečo čím sa zamestnáš. Ak to neprestáva daj si. Lepšia psychická pohoda mamičky je dôležitá pre bábätko. Ak si ho dáš fakt raz za čas neuškodí no ak často treba sa naucit paniky ovládať. Ja som mala celé tehotenstvo ataky. Brala som aj AD ale dr mi neurol zakázala. Povedala len vtedy ak sa to fakt nebude dat vydržať a predýchať. Takze celé tehu som predychavala až ku koncu som si dala jeden jediný raz neurol. Držím palce neboj dá sa bez toho fungovať len sa treba naucit ovladat ataky
@michaela20011203 no mne sa narodila chora dcerka,ale na genwtike vyvratili,ze by to bolo sposobene xanaxom,drzim palce
@michaela20011203 aj ja som tak brala,teraz uz mam len 2x 1mg
@bambuliacick a brala si počas tehu aj sertralin?

@slavka173 a nebrala si ziadne lieky ked Ti bolo tak zle?Či ako si zvládla 9 mesiacov?