Baby v 37. týždni tehotenstva. Tiež sa vám ťažšie dýcha?
chcela by som sa spytat ci aj vy mate problemy s riadnym dychanim ,ze sa vam tazko dycha.
a podelit sa o skusenosti :D
ahoj ja som len 35 tt ale zadýchavam sa dosť síce som xxl ale je to hrôza z obyčajnej chodze dychčím a aj v noci jak lokomotíva a najmä ked sa obraciam zo strany na stranu 🙂
@martina30 no astmu mam aj normalne. aj ked viem ze je to normalne v tehotenstve ,ale doteraz to bolo len sem tam take ze som sa nevedela zhlboka nadychnut pri skrceni alebo tak. ale teraz uz asi tri -styry dni to trva ze neviem spavat v noci sa budim na zachod velmi casto aj 5- 13 krat to bol rekord :D a hlavne aj to ze ked mam nejaku sedavu polohu tak sa musim az vyster niekedy az zahnut aby som sa tak fajne nadychla a preto sa mi nedari aj zaspat ,lebo kym si najdem vhodnu polohu tak to trva aj hodinu az dve.
@edita84 no ja sa teda az tak nezadycham pri chodeni ale ako velryba na suchu sa tiez otacam :DDD,ale tak hadam to nejako uz zvladneme, len som sa chcela podelit o neprijemne zazitky a zaroven ci niekto nevie nejaku fintu :D ale asi treba cakat kym mimi zostupi nizsie :D
Ahojky, já už taky mám 4,5 měsíce pokoj 🙂 ale ke konci ten měsíc se mi špatně dýchalo v noci,a asi jsem trochu trpěla klaustrofobíí, v ložnici jsem nemohla spát, nemohla jsem dýchat,tak jsem chodila do obýváku a tady v pohodě
Monika no s tym mam problem aj ja a zvlast ked je vonku zly tlak par noci som aj prebdela kvoli tomu ze som nemohla dychat poriadne..a s tou velrybou sa pridavam 🙂
..ja som estelen v 17 tyzdni ale tiez mam obcas problemy s plucami. Ked sa silnejsie pretiahnem rano v posteli tak sa mi ako keby vybije dych 😕
ahooooj no ja som 24 tt a dychanie mi robi starosti , pri beznej chodzi sa zadycham celkom poriadne 🙂 pripadam si ako keby som zabehla 100 m tam a 100 naspat 😀
@maribell no ja som natom podobne od 18tt 🙂 miminka už rastu no 🙂 mne sa do toho už pridali aj križe , kamošky mi hovoria že to je skoro ale tak to asi preto lebo som chuda a uzka 😀 a to babatko si musi urobit pohodlie 😀
@m_o_n_c_a_k Ahoj, ja som tiež v 37tt a tiež mám ešte občas problém z dýchaním, ale už to mám dlhšie a teraz sa to troška zlepšuje, vraj mi padá bruško trocha tak asi preto, a ak aj tebe padne bruško tak vraj by sa ti malo ulaviť 🙂 tak už len vydržať a čakať, držkaj sa
@m_o_n_c_a_k jeeej teraz som si všimla že táto diskusia je už staršia tak potom nič prepáč ty už to máš za sebou 😅
Nevadi, ze diskusia je starsia. Pridam sa aspon ja 🙂 Tiez pri obycajnom sedeni mavam pocit nedostatku vzduchu a to o nejakom chodeni nie len po schodoch ani nehovorim....🙂) Tiez som nizka a bola som dost chuda, tak malicke potrebuje priestor... no co. Ked sa naroci, aspon budem mat dobry pocit, ze mozem dychat....
@monika2606 nevadi ved prave to ja to uz mam za sebou tak teraz mozem rozdavat skusenosti......u mna to bolo o to horsie ze mam astmu tym padom ked mi malicka tlacila na branicu sa mi velmi zle dychalo. ked som dostala od doktorky spray tak to bolo o moc lepsie ..tak isto ked som chodila to bola namaha a aj to mi tazilo. ale teraz sa tesim zo sedem mesacneho babetka ktore je ciperne zive a velmi ju lubime :DD ak budes niekedy aj ohladne babetka nieco potrebovat tak mi kludne napis :D
@m_o_n_c_a_k Ahoj, tak som rada že to dobre všetko dopadlo, a že je malá zdravučká, a gratulujem aj keď neskoro už hihi. A ďakujem keby dačo tak sa určite ozvem, určite budem raz niečo potrebovať, ale teraz ma momentálne nič nenapadá, oni tie otázky asi prídu potom keď už bude malá na svete 🙂 Ale už aby to bolo lebo už tlačí dosť, niekedy ju ani necítim, to sú také lepšie dni a niekedy je to katastrofa
to ti verim poznam ten pocit ,ale neboj sa ked ju uvidis prvy krat na toto obdobie si ani nespomenies iba ak bude mat zli den a ty si pomyslis ako bolo dobre ked bola v brusku :D ,ale neboj takych dni bude velmi malo. neboj sa a ked sa narodi bude otazok kopu :DDDD hlavne vsetko s kludom treba riesit :DD ked budes kludna ty bude kludne aj babo :DDD a hlavne ziaden strach .... matka ma prirodzeny instinkt. ja som na malu sama v podstate lebo muz mi vela robi a ak je aj doma tak furt cosi riesi a ked som to zvladla ja zvladnes to aj ty :DDD

@m_o_n_c_a_k sice uz niesom tehotna,mam uz doma dcerku 5 mesacnu ale s tym dychanim som mala obcas aj ja problem,je to tym zapricinene ze babatko je uz velke a tlaci ti na vsetky vnutorne organy a tym aj na pluca...nemaj strach kym to nieje dychanie nejake velmi tazke nejake astmaticke..