Bolesť brucha v 19. týždni
Uz hodinu ma boli brucho a som v 19 tyzdni a práve som bola na malej potrebe a pisala som krv
Co to je ????co robiť
@neexistujuca22 zápal močových ciest...zajtra ráno hneď volaj lekárovi. Dostaneš antibiotika. Teraz keď máš si daj aspoň sušené brusnice a urologicky čaj...pi veľa vody...
Ako urcite by som volala alebo isla na pohotovost. Neradila by som sa urcite na konovi
Tak to uz si musis ty premysliet ci das dceru radsej niekam susede alebo neviem rodina a pojdes pre pokoj ze miminu nic nehrozi alebo budes doma cakat a nieco sa stane. Neprajem samozrejme nic zle ale krv a bolest brucha moze byt vselico aj nic...
@neexistujuca22 išla by som na pohotovosť, minimálne pre svoj pokoj.. Držím prsty, nech je všetko ok..
Tak vezmi so sebou dieta a ked tak na pohotovost alebo sinaspon zavolaj co robit.
@neexistujuca22 hlavne, ze ste uz v rukach lekarov. Tu je vidiet, ze niekedy aj takyto moj nevinny koment o cvikle (kde vy ste si to zamenili svojim salatom) moze byt zivot ohrozujuce a taketo stavy vaznejsie, a bezohladu, ci je baba tehotna, alebo nie, by sa nemali riesit na fore, lebo spoza kompu su to vsetko len dohady. Tak nech sa Vam polepsi.

A určite bola krv v moči? Nezačala si krvácať? Skús si zavolať na pohotovosť.