Bolesť pri masturbácii v tehotenstve
Ahojte som v prvom mesiaci tehotenstva a keď masturbujem dosť ma potom bolí v podbrušku neviem či sa mám báť ďakujem za vaše rady
@rebrambora jasne zlakla som sa že či som dačo zle nespravila tak to nehrotím
@nazornatest v prvom mesiaci? Akože neriskovala by som.. ale je to na tebe, zrejme nemozes vydržať
@sajmonka_1216 tak nevedela som že sa to nemôže prvý krát som tehotna a prvý krát som masturbovala v tehotenstve preto som sa bolesti zlakla
Moze sa to. Tehotentvo nieje choroba 😄 ked hocico robis a boli ta brusko, tak proste prestan. Ja som sa v prvych tyzdnoch budila v noci na ukrutne bolesti a to som nebola ani na rizikovom, ani som nerobila nic cim by som tu bolest vyvolala. Do 12.tyzdna mas najvacsiu pravdepodobnost, ze sa nieco moze stat. Ale nestresuj, len pozoruj ako telo reaguje. Ci uz je to sex, dvihanie tazkeho alebo nieco, davaj si len pozor a pocuvaj svoje telo, lebo pre tvoje telo niesi teraz prvorada Ty, ale plod.
@nazornatest no mne osobne doktorka v prvých týždňov kázala veľmi nesexovat, ani horúca voda a pod.. neviem si predstaviť ešte masturbovat.. najmä teraz treba davat veľký pozor na infekcie, nakoľko to môže ovplyvniť zdravie dieťaťa na cely život..

Mna to na zaciatku tiez bolelo, potom ma bolela aj pozicia zozadu, ale neskor to uuuplne vymizlo.
Nesilila by som to byt tebou, ale tak sama vies.