Bolesti v okolí vaječníka v 20. týždni

matusa111
20. dec 2013

Ahojte tehuľky, už pár dní cítim bolesť v okolí pravého vaječníka a hlavne keď ležím na chrbte, trošku to cítim aj na boku keď ležím, pri chôdzi takmer vôbec. Vráža to až do chrbta. Asi pred mesiacom mi zistili vydratú platničku medzi 5. a 6. stavcom. Môže to byť spôsobené tým? Máte s tým niektorá skúsenosti?

fronculka
20. dec 2013

ahoj, ja som s tym bola akurat pred dvoma torma dnami u svojho doktora lebo som sa zlakla ci nahodou nieje nieco malemu, povedal mi, ze to nieje ani vajecnik ani oblicka ani nic podobne, ale ze babo tlaci na organy a aj na nejaku cievu veducu od srdca a z toho su bolesti vravel ze prva pomoc je otocit sa inak alebo proste dat sa do polohy kedy to neboli, ale ak by tie bolesti boli intenzivne mam sa unho radsej zastavit, mozno je to aj voj pripad ale urcite nic nenechavaj len tak chod sa opytat lekara

maca242
23. dec 2013

@matusa111 ja mavam bolesti pri lavom vajecniku a to az take, ze sa nemozem ani pohnut, kym to neodznie a az pot mi vystupi na celo. trva to niekedy 2, niekedy 4 sekundy a prejde. deje sa mi to tak 2x denne priemerne. lekarka mi povedala, ze chvalabohu tam nie je ziadna cysta, ze citim len tah za vajecnik. netusim, co tam ten drobec robi, ale je to naozaj neprijemne. a tiez mi poradila, aby som si lahla na opacny bok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre