icon

Bolesti žalúdka v 14tt.

evuska135
25. feb 2020

Baby ktorym bolo zle, kedy vas to preslo?mne to uz pride ako nekonecno. Este k tomu mam anemiu a mam brat zelezo no v tych bolestiach sa to neda, skusila som aj melasu a uz 2 den som na gauci v krci, uz som zufala z toho ze mi je zo vsetkeho zle

olivia2001
25. feb 2020

@evuska135 mne to prešlo tak v 15,16tt ale niekomu je zle aj cele tehotenstvo😏

martinals
25. feb 2020

Ja som bola prípad, že mi bolo zle až do 24tt a aj potom sa našiel nejaký ten deň kedy mi nebolo dobre.

kiki68
25. feb 2020

Velmi nepotesim, mne tehu zhorsilo intolerancie, travenie a tak je to fajnova dieta. Ked spravim chybu tak tiez dva dni v krcoch iste. Po tehu zase na gastro

ladydzej
25. feb 2020

ja som pri oboch deťoch trpela až do konca tehotenstva. každý jeden deň mi bolo zle vracala som zo všetkého ma napínalo tak držím palce nech ti to čo najskôr prejde🙂

evuska135
autor
25. feb 2020

Dakujem baby vidim,ze este mam pred sebou dost 🙈 pri malom ma to preslo v 17tt ale teraz toto tehu cista katastrofa. Najhorsie je prezit pri tom este bolest hlavy z toho zaludka 😓

@kiki68 ja uz to vidim ze po porode sa gastru nevyhnem 😖

@ladydzej dakujeem snad to nebude u mna kazdy den inak to asi psychicky nedam 🙈🙈 uz 8tyzdnov sa trapim a je to horor 😓

dola23
26. feb 2020

Som v 15tt. a stale nevolnosti. Krce prichadzaju keď som hladna. Tak sa snazim stale nieco lahke zjest. Teraz si varim tapiokovu kašu. Celkom sa udrží.