icon

Boli pichnutie protilátok rh faktoru?

29. aug 2021

Ahojte, teraz som si prečítala názor že je pichnutie protilátok (keď je matka rh+ a otec rh-) veľmi bolestivé. Je to naozaj tak ? Aj vás to veľmi bolelo, alebo je to ako obyčajná injekcia ? Rozumiem že to pichnú určite klasickou ihlou atď ale či teda obsah injekcie je taký, že je to kvôli nemu veľmi bolestivé ? Celkom ma to prekvapilo 🤷🏻‍♀️

janamt
29. aug 2021

Nepamätám si, že by to bolo inak bolestivé ako iné podobné akcie.

malebiele
29. aug 2021

Neviem odkial je tato info 😂😂 ale urcite to bolestive nie je, mne to pichali a je to normalne pichnutie ihlou a nic ine necitis, iba ak ten vpich v tom momente 😀

autor
29. aug 2021

@janamt
@malebiele
Písala to jedna baba v komentároch 😅 myslela som, že to bude takéto, ale tak že preistotu sa opýtam či sa náhodou nemám pripraviť na niečo špeciálne 😅 a kam sa to vlastne pichá ? Do ramena ?

malebiele
29. aug 2021

To uz si ani nepamatam kam mi pichali popravde, ci do zadku alebo ruky, jedno z toho urcite 😀 ale boliet to neboli 🙂

moni
29. aug 2021

Vobec nic extra bolestive….a btw, picha sa ked je matka rh- a otec+, respektive ked buducej mamicke stupnu protilatky

autor
29. aug 2021

@moni áno tak som to myslela neviem prečo som to napísala presne opačne 😅 ja som rh- a muž rh+

jazula
29. aug 2021

Obyčajná injekcia do zadku to bola 😉

jaskolka
29. aug 2021

Normálne injekcia do svalu, teda do zadku sa pichne.

jana005
29. aug 2021

Mňa to skôr štípalo, ale nebolelo.
Ale len pri prvom pôrode, pri ďalších úplne v pohode

jgk24
29. aug 2021

vobec ma to nebolelo 😊

kiki68
29. aug 2021

Je to neprijemne, asi ako ked sa pichal pendepon. Ale mozu to pichnut bezbolestne do kanyly

jaga18
30. aug 2021

Vôbec to nie je nejak extra bolestivé. Trochu nepríjemné, ale úplná pohoda. Obyčajná injekcia do svalu, trochu ten obsah štípe, ale trvá to pár sekúnd, ani nie minútku.

sasesoe
30. aug 2021

Picha sa to, ked je matka Rh - a narodi sa dieta Rh + (po otcovi). A nie je to bolestive.

lyduska13
3. sep 2021

Ahoj...tiež mi to príde taká klasická injekcia do zadku....(ako horšie podľa mňa boli na zastavenie krvácania...to boli také štipľavé svine)....