Boli pichnutie protilátok rh faktoru?
Ahojte, teraz som si prečítala názor že je pichnutie protilátok (keď je matka rh+ a otec rh-) veľmi bolestivé. Je to naozaj tak ? Aj vás to veľmi bolelo, alebo je to ako obyčajná injekcia ? Rozumiem že to pichnú určite klasickou ihlou atď ale či teda obsah injekcie je taký, že je to kvôli nemu veľmi bolestivé ? Celkom ma to prekvapilo 🤷🏻♀️
Neviem odkial je tato info 😂😂 ale urcite to bolestive nie je, mne to pichali a je to normalne pichnutie ihlou a nic ine necitis, iba ak ten vpich v tom momente 😀
To uz si ani nepamatam kam mi pichali popravde, ci do zadku alebo ruky, jedno z toho urcite 😀 ale boliet to neboli 🙂
Vobec nic extra bolestive….a btw, picha sa ked je matka rh- a otec+, respektive ked buducej mamicke stupnu protilatky
@moni áno tak som to myslela neviem prečo som to napísala presne opačne 😅 ja som rh- a muž rh+
Mňa to skôr štípalo, ale nebolelo.
Ale len pri prvom pôrode, pri ďalších úplne v pohode
Je to neprijemne, asi ako ked sa pichal pendepon. Ale mozu to pichnut bezbolestne do kanyly
Vôbec to nie je nejak extra bolestivé. Trochu nepríjemné, ale úplná pohoda. Obyčajná injekcia do svalu, trochu ten obsah štípe, ale trvá to pár sekúnd, ani nie minútku.
Picha sa to, ked je matka Rh - a narodi sa dieta Rh + (po otcovi). A nie je to bolestive.
Ahoj...tiež mi to príde taká klasická injekcia do zadku....(ako horšie podľa mňa boli na zastavenie krvácania...to boli také štipľavé svine)....

Nepamätám si, že by to bolo inak bolestivé ako iné podobné akcie.