icon

Čakám druhé bábo a špiním

aninkaninka
28. máj 2021

Ahojte, chcem sa len poradiť či sa mám báť, alebo to je normálne. Čakáme naše 2 bábo (12tt) no je to úplne iné ako pri prvom, sem tam špiním a dosť kvalitnw a bez bolesti, sem tam nejaké pichnutie(pri prvej som ani nevedela, že ju mám), no teraz mi je často zle, bolesti hlavy.. No všetko sa dá, akurát mam strach z toho krvavého špinenia. V stredu sme boli v poradni a všetko je ok, špuntik si tam robil sklapacky, aj keď vo vytere bolo tiež stopy krvi no doktor ma ubezpečil, že to je iba z krčka a s babom je všetko ôk... Mam sa teda báť.. Alebo to zmizne.. Je pravda, že mám momentálne aj kopec stresu, môže to byť aj tým? Vopred ďakujem

nafka0483
28. máj 2021

@aninkaninka Myslis, ze niekto z nas to zhodnoti lepsie ako tvoj lekar? ;) my sme ta nevysetrovali, nepozname tvoj stav, tvoj lekar ano.
Priznake ktore popisujes mozu byt bezne a tehotenstvo prebieha ok a mozu byt zaciatkom potratu. Ale to ti tu my nepovieme. Ked ta lekar videl a povedal, zeje vsetko ok, tak potom preco by si sa mala bat?

nikazuz
28. máj 2021

To je ťažko napísať či je to v poriadku alebo nie.... ak lekár povedal OK, verila by som mu a spozornela, keby to bola čerstvá krv, resp. silnejšie špinenie/krvácanie. Ja tiež pri prvom som mala super tehotenstvo, ani som nevedela že som tehotná. Teraz druhé tehotenstvo ma všetko bolí, veľa nevládzem, hlava ma v prvej polovici bolela veľmi často. A tiež som špinila celý mesiac, cca od 6.týždňa.... dr skontroloval bábo, všetko bolo OK a povedal, že buď bude všetko OK, alebo ak niečo nie je v poriadku, tak bohužiaľ potratím. Naštastie nestalo sa tak a neskôr zistili, že som mala placentu cez krčok, a z toho som špinila...
takže môžu ti ženy napísať ako ja, že nemusí to nič byť, ale sú aj prípady, kedy aj malé špinenie znamenalo začiatok potratu...