icon

Čakám MO-MO dvojičky

Včera o 15:28

Cakam MO-MO dvojicky
Som rozhodnuta ist na upt, kedze je tam vela rizik.
Ma niekto skusenosti?

Dakujem

mizoko
Včera o 19:17
@haley7897

@natalka13 hmmm, ja osobne mam len dobrú skúsenosť s tehu starostlivosťou aj pôrodom v UK. Rozhodne lepšiu ako na slovensku

@haley7897 ja mám takú,že som skoro prišla o obe deti. O jedno ako pred pôrodom tak počas a aj po. Pre mňa hrozna trauma. Myslím teraz na SK

kikush182329
Včera o 19:20
@mizoko

@kikush182329 komu mám ísť príkladom? O čom teraz píšeš? Aký nevhodny slovník som tu použila že mi to tu vyčítas? Aké nevhodné vyjadrenia? Si ok? Lebo mne neprides. Ty si tu tá čo sa vyjadruje ako dlazdic

@mizoko mrzí ma, že ti moje vyjadrovanie príde ako od dlaždiča. Môžeš mi prosím vysvetliť čím?
Máš pravdu, nebola si neempaticka len si ju hneď poslala niekde. Máš potrebu vyčistiť tieto ženy namiesto autora. Tiež si sudca.

haley7897
Včera o 19:24
@mizoko

@haley7897 ja mám takú,že som skoro prišla o obe deti. O jedno ako pred pôrodom tak počas a aj po. Pre mňa hrozna trauma. Myslím teraz na SK

@mizoko mne na slovensku dokonca zamenili dieťa. Najskôr povedali, ze ju odnesú len po dobu zákroku, nakoniec je doniesli až na ďalší deň. Teda, nie ju, ale o kilo menej vaziacu Sandru. Ja len pozerám na dieťa a rozmýšľam, ze "ehm, ja viem ze sa hovorí, ze bábätka sa menia rýchlo, ale toto vyzerá výrazne inak ako včera... " 😬🙄
Tak som sa ozvala, ze "ehm ekskjúzmi 🤚🏼" co sa najskor stretlo s nevôľou sestry ktorá ju priniesla, ale po naliehani ju skontrolovala (vďaka za to, ze píšu mena na stehná 🫣 ), zanadavala a par hodín na to dorucila moje biologické dieťa.
Nedá mi nedodat, 13 rokov občas neskôr zvazujem, ci som si nemala nechať Sandru... 🫢🤣

mizoko
Včera o 19:26
@kikush182329

@mizoko mrzí ma, že ti moje vyjadrovanie príde ako od dlaždiča. Môžeš mi prosím vysvetliť čím?
Máš pravdu, nebola si neempaticka len si ju hneď poslala niekde. Máš potrebu vyčistiť tieto ženy namiesto autora. Tiež si sudca.

@kikush182329 koho som poslala niekde? Fakt netuším,o čom pises

mizoko
Včera o 19:28
@kikush182329

@kikush182329 prepáč,tamto bola Kika a ty si Kikush 🤣 to už je ako anonymchshfj a anonymfhfjgjsg. Mea culpa. No kde som ju prosím poslala?

mizoko
Včera o 19:30
@kikush182329

@mizoko mozno jej skus ist prikladom a potom budete obe vyberať iny slovnik a sposob vyjadrenia.

@kikush182329 a k môjmu slovníku: čo mi akože vyčítas? Lebo ja naozaj nerozumiem o čom píšeš? A kde som ju poslala? Lebo ja som ju veru neposlala nikam. Napísala som,že moralizuje aké k téme nemá čo napisat

mizoko
Včera o 19:31
@kikush182329

@kikush182329 a kde ju akože súdom? Ja som napísala že nemá čo k téme napísať iba moralizuje. To nie je sudenie,to je poznámka. Takže?

kikush182329
Včera o 19:32
@mizoko

@kiki68 ďalšia čo nepíše k téme iba moralizuje. Na tvoj názor na UPT sa ťa nikto nepýtal. Otázka znela inak.

@mizoko tu si ju hneď upratala. Prečo máš takú silnú potrebu vyhnať tieto ženy namiesto autorky?

anonym_5bd9cc
Včera o 19:33

@mizoko
@haley7897 ňuňu 🙈 ja jej karmu vyslovene neželám, ale žneš čo zaseješ. A momo dvojičky nie sú pre mňa ospravedlniteľný dôvod na podstúpenie UPT, keďže sa z obrovskou pravdepodobnosťou narodia zdravé. Autorka sa sama vyjadrila, že jedno dieťa by si nechala, dve sú pre ňu diskomfort. Tu ide vyslovene len a len o jej pohodlie, vlastné deti sú jej ukradnuté. To je HNUS.

mizoko
Včera o 19:34
@kikush182329

@mizoko tu si ju hneď upratala. Prečo máš takú silnú potrebu vyhnať tieto ženy namiesto autorky?

@kikush182329 este raz a naposledy: kedy som ju vyhnala a ako? Ako som ju upratala? Naozaj si dosť mimo. Napísala som jej jeden komentár kde píšem,že poradiť nevie iba moralizovať. To sú fakty. Máš nejaký problém s čítaním?

kikush182329
@mizoko

@kikush182329 a kde ju akože súdom? Ja som napísala že nemá čo k téme napísať iba moralizuje. To nie je sudenie,to je poznámka. Takže?

@mizoko odpovieš mi prosím na moju otázku? Kde som ako dlaždič?

mizoko
@anonym_5bd9cc

@mizoko
@haley7897 ňuňu 🙈 ja jej karmu vyslovene neželám, ale žneš čo zaseješ. A momo dvojičky nie sú pre mňa ospravedlniteľný dôvod na podstúpenie UPT, keďže sa z obrovskou pravdepodobnosťou narodia zdravé. Autorka sa sama vyjadrila, že jedno dieťa by si nechala, dve sú pre ňu diskomfort. Tu ide vyslovene len a len o jej pohodlie, vlastné deti sú jej ukradnuté. To je HNUS.

@anonym_5bd9cc ešte raz: karma je zdarma 😘

kikush182329
Včera o 19:35
@mizoko

@kikush182329 este raz a naposledy: kedy som ju vyhnala a ako? Ako som ju upratala? Naozaj si dosť mimo. Napísala som jej jeden komentár kde píšem,že poradiť nevie iba moralizovať. To sú fakty. Máš nejaký problém s čítaním?

@mizoko ano. Asi mam problem pochopiť tvoje zmýšľanie...

mizoko
Včera o 19:35
@kikush182329

@mizoko odpovieš mi prosím na moju otázku? Kde som ako dlaždič?

@kikush182329 už som ti napísala že som si ťa pomýlila s kikou a ospravedlnila sa za to. Ty máš fakt problém s čítaním.

mizoko
Včera o 19:36
@kikush182329

@mizoko ano. Asi mam problem pochopiť tvoje zmýšľanie...

@kikush182329 nie,ty zámerne prekrúcas kto čo píše a teraz si si vybrala mňa 🤣🤣🤣 smola. Takúto hlúpu hru nehrám 😘

anonym_5bd9cc
Včera o 19:38
@mizoko

@anonym_5bd9cc ešte raz: karma je zdarma 😘

@mizoko a ty sa tu zastávaš vrahyni... A poučuješ druhých o karme. Na smiech.

mizoko
Včera o 19:42
@anonym_5bd9cc

@anonym_5bd9cc akej vrahyne? Ty si fakt na hlavu 🤣🤣🤣 karma je zdarma - pamätaj na to 😘 inak to čo píšeš sa dá definovať ako ohováranie a poškodzovanie dobrého mena autorky 😌

mizoko
Včera o 19:42
@anonym_5bd9cc

@anonym_5bd9cc a k tomu ani nevieš skloňovať 🤣🤣🤣

anonym_2110e2
Včera o 19:52

Zeny... JE MI Z VAS UPLNE ZLE!!! Ze sa nehanbite takto vyjadrovat druhej zene, ktora prosi o porozumenie. CO DO KELU vas do toho, ako sa rozhodne? Keby nahodou bude mat toto tehotenstvo fatalne nasledky, pojdete jej, vy mudre zeny od klavesnice, pomoct? Ha? Ci iba rozdavate rozum, ktory nemate?! Hanbite sa a hanbite sa!

Autorka, rob vsetko tak, ako to so svojou polovickou citite. Ak citis vo vnutri, ze sa nieco pokasle, chod na potrat. Intuiciu neoklames. Ak sa rozhodnete, ze do rizika idete, je to len a len na VAS!!!!! Akokolvek sa rozhodnes, bude to v poriadku. Nikoho do toho NIC!!!
Pri dalsich tehotenstvach sa k tebe zlaticka vratia. ❤️

anonym_c15d01
Včera o 20:00

Ak tak strasne obaja placete, nechapem preco sa trochu nespamate a necitate aj normalne prognozy a realne moznosti, nie len to percento strasidelnych. 🙄

Keby sme takto mali rozmyslat tak prepac, nema clovek ziadne decko (nebezpecenstvo tehotenstva a porodu), nejde lyzovat ved sa zabije, nepusti decko plavat do mora lebo zralok, a po novom ani decko nenasadi do vlaku na Slovensku, lebo nevies ci prezije cestu.

Pozri je to Tvoja vec, evidentne si rozhodnuta. Ak Vam to teda pomoze na plac, treba sa zbavit deti, bez ohladu na to ze su a mozu byt vlastne uplne v poriadku. A nie nemusis reagovat ked Ta tu vytacaju ludia ktori nevidia len tu tragediu tak cierno ako Ty, beriem, ze mas iny uhol pohladu. Toto je vlastne len recnicka otazka.
Len mi to pride fakt smutne. To je cele.

anonym_5bd9cc
Včera o 20:02
@mizoko

@anonym_5bd9cc akej vrahyne? Ty si fakt na hlavu 🤣🤣🤣 karma je zdarma - pamätaj na to 😘 inak to čo píšeš sa dá definovať ako ohováranie a poškodzovanie dobrého mena autorky 😌

@mizoko osoba, ktorá napíše, že jedno by si nechala, ale keďže sú dve, tak ide na UPT - tu nie je čo poškodzovať. A akého mena, prosím ťa? Anonym autor? Ty si dobre mimo. Ale áno, chápem, topiaci sa aj slamky chytá - ty v tomto prípade gramatiky 😅

anonym_c15d01
Včera o 20:02
@anonym_2110e2

Zeny... JE MI Z VAS UPLNE ZLE!!! Ze sa nehanbite takto vyjadrovat druhej zene, ktora prosi o porozumenie. CO DO KELU vas do toho, ako sa rozhodne? Keby nahodou bude mat toto tehotenstvo fatalne nasledky, pojdete jej, vy mudre zeny od klavesnice, pomoct? Ha? Ci iba rozdavate rozum, ktory nemate?! Hanbite sa a hanbite sa!

Autorka, rob vsetko tak, ako to so svojou polovickou citite. Ak citis vo vnutri, ze sa nieco pokasle, chod na potrat. Intuiciu neoklames. Ak sa rozhodnete, ze do rizika idete, je to len a len na VAS!!!!! Akokolvek sa rozhodnes, bude to v poriadku. Nikoho do toho NIC!!!

@anonym_2110e2 prepac ale toto je absolutne hillarious, povedat zene, ktora sa rozhodne pre potrat zdravych deti, ze ak sa aj rozhodne pre potrat a zbavi sa ich, tak "Pri dalsich tehotenstvach sa k tebe zlaticka vratia"
😃😃😃
Toto je tak uplne scesty, ze si na hlavu musi zatukat fanusik aj odporca potratov.

A smejuci sa smajlik je na ten level absurdnosti.

anonym_5bd9cc
Včera o 20:03
@anonym_2110e2

@anonym_2110e2 takto si ospravedlňujete potraty zdravých detí? Že veď zlatíčka sa vrátia, keď im to umožníme raz? Velebnosti... Jdu blejt.

anonym_c15d01
Včera o 20:05

"Survival Rates mo-mo twins: While historically poor, intensive monitoring has increased survival rates to 81%–95% in modern, monitored settings."

A si daj survival rates hocijakych inych tehotenstiev.

haley7897
Včera o 20:05
@anonym_c15d01

@anonym_2110e2 prepac ale toto je absolutne hillarious, povedat zene, ktora sa rozhodne pre potrat zdravych deti, ze ak sa aj rozhodne pre potrat a zbavi sa ich, tak "Pri dalsich tehotenstvach sa k tebe zlaticka vratia"
😃😃😃
Toto je tak uplne scesty, ze si na hlavu musi zatukat fanusik aj odporca potratov.

@anonym_c15d01 počkaj, myslíš, ze zlatíčka sa nevrátia ako boomerang keď sa im to bude viac hodiť? 🤔😮

anonym_2110e2
Včera o 20:08
@anonym_5bd9cc

@anonym_2110e2 takto si ospravedlňujete potraty zdravých detí? Že veď zlatíčka sa vrátia, keď im to umožníme raz? Velebnosti... Jdu blejt.

@anonym_5bd9cc chod chod! Aspon budes uvazovat s cistou hlavou! Tu su rizika na inej urovni. Ale vsak na co Ti vysvetlovat?

anonym_2110e2
Včera o 20:10
@anonym_c15d01

😃😃😃

@anonym_c15d01 Tak este raz si to precitaj, a prosim, tentoraz aj s porozumenim.
Dakujem!

mamickalisticka
Včera o 20:11

@anonym_autor úplne ti rozumiem, mám mo bi dvojičky a dosrata som bola cele tehotenstvo, každým dňom som sa modlila, nech potiahnu ešte deň, či týždeň, veľmi som dúfala, že dosiahneme aspoň 34tt, našťastie všetko u nás ok, ale verím ti ten strach, stres a hlavne nikto si nevie ani len predstaviť mať dve malé bábätká naraz, pokiaľ tie dvojky reálne nemal, plus ak bude jedno z nich nedajbože chore, alebo obe. Stále to treba brať v úvahu, mo mo sú veľké riziko, ale i tak by som skúsila hovoriť s viacerými lekármi. Držím palce.

anonym_5bd9cc
Včera o 20:12
@anonym_2110e2

@anonym_5bd9cc chod chod! Aspon budes uvazovat s cistou hlavou! Tu su rizika na inej urovni. Ale vsak na co Ti vysvetlovat?

@anonym_2110e2 so mnou ležala na novorodeneckom jedna, ktorá také deti donosila. A to mala doma ďalšie malé, 3 ročné. Tehotenstvo s dvojičkami je vysoko sledované, týždenne pokiaľ viem, a dokonca veľa žien je preventívne hospitalizovaných. Pani, ktorá ležala so mnou, bola v nemocnici od 30tt, rodila predčasne, deti boli pár dní v inkubátore a sú v poriadku. A takýchto prípadov je aktuálne drvivá väčšina, kvôli intenzívnemu monitoringu. Takže niekde choď ty.

anonym_2110e2
Včera o 20:13
@anonym_2110e2

@anonym_2110e2
A mimochodom. Ked si uz taka extra mudra. Moja kamoska cakala TROJCATA. 1 babatko bolo zvlast a dalsie dve momo. Vies, co sa stalo? Vsetky 3 sa narodili cisarskym. Ale to jedno slabucke zomrelo do mesiaca. To druhe babatko je chore. To tretie je zdrave. 🙏🏼 Dalej nekomentujem. Rozmyslajte, zeny. Citajte. Netreba sa hrat na hrdinky.