icon

Čakám MO-MO dvojičky

Dnes o 15:28

Cakam MO-MO dvojicky
Som rozhodnuta ist na upt, kedze je tam vela rizik.
Ma niekto skusenosti?

Dakujem

Strana
z6
beata_k
Dnes o 21:27
@anonym_autor

@beata_k uz som kecala 😭 a len ma utvrdil v tom co chcem urobit 😭

@anonym_autor Tak mas vadnu AI.

mamickalisticka
Dnes o 21:31

@anonym_f53455 nikto netvrdí, že budú postihnuté, ale momo deti sa vždy rodia skôr, odporúča sa cs spraviť do 32tt, čo je vlastne 2mesiace nedonosené bábo a v tomto prípade je to dvakrát, čiže tá pôrodná váha je veľmi veľmi malá v tomto týždni. Takže minimálne dva mesiace pobudnú v nemocnici, kým ich vypiplajú, potom budú sledované v rizikovych ambulanciach ďalších xy rokov, cvičenie vojtovky dvojmo, veľké riziko sids syndromu, tak isto ttts syndromu. A tak isto mamička bude tak od 20tt hospitalizovaná. Ale ako píšem, treba second opinion, viacerých lekárov odborníkov..
Autorka. Pridaj sa do skupiny na fb Máme doma dvojičky. Tam dostaneš väčšiu podporu, aj reálne skúsenosti, viem že su tam takéto mamičky. Pamätám si jednu, čo čakala dvojky v tom období ako aj ja.

autor
Dnes o 21:31
@beata_k

@beata_k
Veľmi vážne by som zvažoval ukončenie tehotenstva a pravdepodobne by som sa k nemu aj priklonil.

Nie preto, že by tie deti nemali hodnotu. Ale preto, že:
• mono-mono je extrémne riziko – pre deti aj pre matku,
• znamená to mesiace strachu, často hospitalizáciu, neistý výsledok,

anonym_5bd9cc
Dnes o 21:32
@beata_k

@beata_k AI funguje na princípe, že ti povie, čo chceš počuť. Ak autorka išla do tej konverzácie s tým, že deti nechce, tak AI ju nebude presviedčať o opaku, ale jej povie, čo chce počuť.

Strana
z6