Časté tvrdnutie bruška a silné bolesti chrbta. Mám ísť na pohotovosť?
Ahojte,pýtam sa prvykrat,snad dobre.som 32 tt a stvrty den mi niekolkokrat za hodinu tvrdne brusko.nepomaha uz ani tepla sprcha. Cele je to spojene so silnymi bolestami chrbta a obcasnym vracanim.dnes je stvrtok a moj doktor ma dovolenku.nechcem zbytocne panikarit a stresovat v nemocnici,ale po tolkych dnoch bez spanku zacinam byt zufala a mam obavy,ako to zvladnem do pondelka.ma s tym niektora skusenosti? Dakujem za kazdu radu... 😒
určite radšej choď k lekárovi, teda na tú pohotovosť. vždy radšej zbytočne, ako niečo zanedbať. a keď ti aj povedia, že je všetko ok, tak nemusíš zbytočne stresovať celý víkend.
držím palce
Mne takto začal v 30tt predčasný pôrod, iba som nevracala. Hneď ma prijali do nemocnice a podarilo sa to zastaviť. Držím palce. Hneď utekaj.
veru by som utekala radšej, tvrdnutie brucha niekoľkokrát za deŃ je ok, niekoľkokrát za hodinu nieje ok + bolestí krížov a brucha - u mna tak začínal pôrod 😕
Nechces zbytocne panikarit? To nemyslis vazne....uz davno si mala byt na pohotovosti 🙄
Dievčatá ti dobre radia, šup do nemocnice. Snáď si už tam! Radšej ísť zbytočne, ako niečo zanedbať!!!
tak ja ken dufam, ze uz si v nemocke. ja som mala podobne tiez okolo 32tt v noci. rano som mala poradnu, lekar na mna kuka, ved vy mi tu rodite a supom ma poslal do nemocky. nastastie po 5 dnoch na infuzkach si to mala este premyslela a predlzila si pobyt v mojom brusku.
drzim palce nech to dobre dopadne.
To iste som mala ja v 30 tyzdni a hrozil mi predcastny porod utekaj na pohotovost radsej 100 krat ako ani raz a neskoro . A pri druhej tiez 30 tyzdni a potom 36 tyzdni .

Radšej chod na pohotovosť, tvrdnutie niekolko krát za hodinu a silne bolesti chrbta, to neznie dobre. Vyšetria ťa a uvidíš na čom si. Píšeš ze ,,po tolkých dnoch,,, na čo si čakala...davno si mala ist gynošovi kym bol v ordinacii.