Chudnutie v treťom trimestri
Ahojte som v 36+4tt a chudnem zatial je to.kilo a pritom normálne jem len davam pozor lebo mam aj tehu cukrovku a aj cukor mi ide hore a to aj pri veciech po ktorých by nemal . Máte niektorá s týmto skúsenosť?
Tak ked si upravila stravovanie, je aj leto, tak ta vaha uz hore ist nemusi...kolko si pribrala celkovo? Ja som najviac pribrala 24-28.tyzden potom uz len kilo...
@anjelicek26 ja mam dokopy hore 12kg a pride mi to divné to chudnutie lebo je to moje tretie a ani pri jednom som nechudla
@anjelicek26 ja mam dokopy hore 12kg a pride mi to divné to chudnutie lebo je to moje tretie a ani pri jednom som nechudla
@nikushik12345 tak to je tak akurat, v lete proste priberies menej... ja mam styri deti letne a ku koncu to bolo minimum...ale ak by si schudla viac, spomen to lekarovi. Ale vela robi proste ta upravena strava...
@nikushik12345 tak to je tak akurat, v lete proste priberies menej... ja mam styri deti letne a ku koncu to bolo minimum...ale ak by si schudla viac, spomen to lekarovi. Ale vela robi proste ta upravena strava...
@anjelicek26 upravenú stravu mam od 26tt a az teraz som zacala chudnúť proste mi toto nejde do hlavy. Ale uvidim v stredu co mi na to povie lekárka
@nikushik12345 aj ja som to tak mala, ale schudla som kilo a potom váha stála posledné dva mesiace. Babo bolo akurat veľké.
@nikushik12345 aj ja som to tak mala, ale schudla som kilo a potom váha stála posledné dva mesiace. Babo bolo akurat veľké.
@mdse tak mne hrozí velka slecna nad 4.5kg
ja som chudla pri druhom tehu... z 13 som išla na 11 kg. toľko som celkovo pribrala . skôr som priberala na zač. tehu - nevolnosti som nemala.
ťažkú hlavu som si z toho nerobila , a lekárka sa vyjadrila že je to OK... dcéra mala 3300g.
@mdse tak mne hrozí velka slecna nad 4.5kg
@nikushik12345 tie odhadu sú nepresné, v každom prípade sa nič nedeje. Môj doktor bol prekvapený, ale neriešil to. Ja dom bola rada, že nemám kilá navyše.
@nikushik12345 tie odhadu sú nepresné, v každom prípade sa nič nedeje. Môj doktor bol prekvapený, ale neriešil to. Ja dom bola rada, že nemám kilá navyše.
@mdse moja sa stále dobre trafil , syn 3940g , dcera 4090g a teraz tretie tiez bude veľká
Kilo je nič, tiež mám -1kg za týždeň. V tomto týždni sa už aj telo čistí - pripravuje na pôrod, prípadne aspoň ja som teda niekedy viac, inokedy menej opuchnutá 😃 aj zadržiavana voda v tele spraví pokojne +/- 1kg
Je horúco a spaľuješ kalórie. Alebo si mala nadbytočnú vodu v tele a vycikala si. Mne 3 kilá idú hore dole v priebehu 2 dni
@nikushik12345 ja som na konci tehotenstva tiež chudla ...a tiež som zo začiatku pribrala len 10kg možno ....a malička mala 3750kg...myslím si že je to v pohode ..a ja po pôrode chudá ako doska aj na bruchu 😇😇🫣
Ja som v 7 mesiaci a zatiaľ som nepribrala ani gram .. práveže som schudla 5kg od začiatku tehotenstva a tá váha sa mi drží už niekoľko mesiacov.. všetko je v poriadku a malý mal naposledy váhu vyššiu o 4 dni ako by mal mať.. aj keď beriem že to nemusí byť presne ..

Tak ked si upravila stravovanie, je aj leto, tak ta vaha uz hore ist nemusi...kolko si pribrala celkovo? Ja som najviac pribrala 24-28.tyzden potom uz len kilo...