icon

Čo ak v 6. týždni plod nie je vidieť?

rebeka39
29. jan 2024

Ahojte..mam veľké obavy,
😞Som 6 tt a ešte stale nevidno babo!,😥bola tu niekto stakymi problémami ?

andrejkap123
29. jan 2024

@rebeka39 cize vidno len gestacny vacok bez nicoho vnutri? Ci aspon daco vnutri vidno???

martul
29. jan 2024

@rebeka39 podľa mňa každá druhá, 6tom týždni je ešte skoro, kľud.

luckajozko21
29. jan 2024

Co bolo vidno? Co povedal lekar? Dieta este vobec nemuselo byt, otazne je, ci tam bolo vsetko ostatne co tam malo byt. 6tt som mala este prazdny gestacny (nemala som ziadne obavy, pretoze moja lekarka mi to normalne odkomunikovala). Na dalsej kontrole vsetko zodpovedalo tt.
6tt moze byt na kontrolu este velmi skoro. Preto niekt. lekari objednavaju prvu kontrolu napr az 8tt alebo tak. Na druhej strane, ak sa nahodou zisti, ze potrebujes specialne lieky (napr na udrzanie), tak je lepsie ist skor na kontrolu.
Teraz hlavne klud. Papaj vitaminy a ver, ze "babatko" a priroda to zvladnu. Neurobis s tym absolutne nic

rebeka39
autor
29. jan 2024

@andrejkap123 ano len vacok

rebeka39
autor
29. jan 2024

Ano len ten maly vačok len vidno.hcg mi stúpaid min.tyzdna 3nasobok.doktor povedal ze musime čakať nechce nic urychlene robit.zobrali mj dnes krv a zajtra mam volat a v stredu zas mam ist na krv

anjelicek26
29. jan 2024

V 6-tom tyzdni je to uplne v poriadku, nemusi byt vidno... pockaj o dva tyzdne.

danyelia
29. jan 2024

Je to skoroooo, o 2-3 týždne choď...

anonymnasnazilka
29. jan 2024

Je to v poriadku, o dva tyzdne bude isto uz aj babatko so srdieckom ❤

cookie29
29. jan 2024

no netusim co si chcela v tomto tyzdni vidiet... ale dobra rada je, ak mas pochybonst, pytaj sa v prvom rade lekara. On je kompetentny. A babo nebude vidiet este hooodne dlho. Ak si v 6. tyzdni tak si 5tt+ a je normalne, z enic nevidno. Ak si 6tt+ nie si v 6tom ale v 7mom tyzdni. A vtedy ma plod tak 2-5mm a meni sa to niekedy z hodiny na hodinu. Kludne nic nevidno a o hodinu mozes vidiet srdiecko.... ale v kazdom pripade 2mm je malicke a nie vzdy vidno, aj na najlepsich pristrojoch. Prave preto sa, pokial nie je problem, zvycajne nerobi sono skor ako 8-10tt

rebeka39
autor
31. jan 2024

Ahojte hcg mam 26911 som 7 tt😭ale stale nevidno nic,len prázdny vačok .hcg mi stupa a ani doktor nevie preco ,nevidno vo vacku nič o 5 dni mam ist na sono a ked to tam nebude vidno ani teraz tak musim ist do nemocnice😭

rebeka39
autor
29. mar 2024

@cookie29 no babo vobec nebolo vidno len vacok a mesiac je ktomu ze som musela ist na kyretaz🖤🖤🖤😭😭