Do ktorého týždňa vám bolo zle?
Je mi zle , všetko mi smrdí príšerne, žalúdok na vode, čreva bolave....:( ak ste mali také niečo, do koľkej TT vám to trvalo?
Do 16tt stále...potom už miernejšie a občas do 20tt...a čreva ci žalúdok bolesti to stále trvá
V prvom tehu vôbec nič som necítila, ale to skončilo MA...a teraz v druhom tehu od 6tt do polovice 11tt a potom zo dňa na deň utlo...viem, že to neznie pekne, ale buď rada, že ti je zle, aspoň vieš, že malé je živé a rastie...držím ti prsty 💙 inak mne veľmi zaoberala citrónová voda alebo tie lízanky z lekárne
Obe tehotenstva do 5.mes.
Pri prvom do 4 mesiaca a teraz pri druhom do 12tt.
Všetky 3tehu do posledného dna
Asi ťa nepoteším, ale vracala som ešte aj na pôrodnej sále, celé tehotenstvo mi bolo extrémne zle, schudla som, ale deti boli našťastie OK.
Pri oboch od 6 tt do 14 tt.
Začalo to z dňa na deň a rovnako to aj prešlo z dňa na deň
Asi do 17tt takmer celodenna nevolnost, vsetko mi neskutovne smrdelo, zvracanie len v 4tom mesiaci, nie denne.
@elalala v tomto smere som rada , ale teda nečakala som ze mi bude takto priserne, lebo mi nič nechuti, a stale mam neskutočnú plynatosť
Mne gynekológ odporučil Probiofix probiotiká, veľmi mi pomohli...v tehu je to trávenie také rozhádzané
Mne pri chalanoch nebolo vôbec zle,ale pri babách od rána do večera do 20 týždňa vedela som zjesť len chlieb so suchou salámou nič iné potom to preslo
Do 38tt, potom som porodila
2 tehotenstva, v obidvoch od 8t do 20t som vacsinu casu pregrcala a bolo mi zle. Ja som sa citila nonstop ako pri kinetoze (zle v aute).

Pri prvom dietatku takmer cele tehotenstvo. Pri druhom prve 3 mesiace, potom to uz bolo s nevolnostami aj so smradmi lepsie 😅 akurat tie creva a zaludok bolel..