icon

Dokedy ste mali nevoľnosti?

mamuch321
7. apr 2023

Prosím upokojte ma, že to prejde a dajte nejaké tipy ako do seba niečo dostať a necítiť sa celý deň ako zombie ☹

renab
7. apr 2023

Ja do porodu. Ale je to individualne. Mne pomahala Fatra a zmrzlina.

andreakotesova
7. apr 2023

@renab tiež do pôrodu. Aj kyselinu som mala do porodu. Po porode vsetko odislo lusknutim prsta 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
rachel36a
7. apr 2023

Ja az do porodu... Schudla som ...po posode som mala celkovo o 16 kg menej ako pred tehu

mima172
7. apr 2023

Ako tak ustali v 6m, vtedy som aj prestala chudnúť a konečne šli nejaké tie gramy hore.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
rachel36a
7. apr 2023

@elizabet173 tak ja som bola gula pred tehu, cize mne ten ubytok na vahe prospel...ale boli to najhorsie tyzdne mojho zivota...vacsinu som travila nad zachodovou misou a v nemocnici na infuziach

viestta
7. apr 2023

do siedmeho mesiaca som grcala prvu ligu. Ked uz som konecne udrzala v sebe aj ine ako piskoty a vlazny caj, tak mi nabehli alergie a zas som bola na piskotach a caji takmer od porodu

renab
7. apr 2023

@rachel36a podobne, rodila som o 12 kil lahsia ako pred tehotenstvom. A ked niekto hovoril, ze tehotenstvo je najkrajsie obdobie v zivote zeny, otvaral sa mi nozik vo vrecku. Takto som pretrpela tri tehotenstva. Dceru moje podledne tehotenstvo poznacilo tak, ze nechce mat deti. Zato porody som mala vsetky tri velmi rychle.

mamuch321
autor
7. apr 2023

jeeeeeeeeeeeej (zufalo sa zasmiala 😀 ) tehotenstvo sucks

lili2015
7. apr 2023

Ja som v 6. Mesiaci a este zvraciam. Nie je to také intenzívne ako na začiatku, 2x som bola na infúziách v nemocnici, ale teším sa, keď konečne porodím. Ja som chodiaca reklama prečo nebyť tehotná 😂

rk123
7. apr 2023

mne bolo zle asi iba 6tt-9tt. ale jedla som vtedy len chleba, susienky a nesquik gulicky s mliekom 😀

mamuch321
autor
7. apr 2023

@rk123 brrr zo vsetkeho mliecneho sa mi zdviha zaludok... ja len zemiaky, lupienky, slane tycinky, piskoty a sladke vody viem stolerovat teraz

katka4928
7. apr 2023

@mamuch321 väčšina tehotenských nevoľností je len nedostatok magnézia, skús doplniť aj niekoľko dávok denne a a piť s tým veľa vody, ja som vracala takmer každý deň a v hociktorú dennú/nočnú hodinu, magnézium mi pomohlo to celé zastaviť behom dvoch-troch dní

ivka21
7. apr 2023

Ja od 7 do 16 týždňa. To magnézium aj ja odporúčam zmiernuje to nevoľnosti a hlavne take tie žalúdočné krce

mamuch321
autor
7. apr 2023

dakujem baby vyskusam

mima1608
7. apr 2023

U mňa nevoľnosti prešli okolo 16-17tt. Dosť mi pomohol Antimetil, kúpiš v lekárni keď tak. Za seba odporúčam ☺️

timilv
7. apr 2023

@mamuch321 počas prvého tehotenstva som vracala cca do konca prvého trimestra a počas druhého tehotenstva ešte aj v deň pôrodu 😂 ale ber to pozitívne, nepriberieš tak 😅 ja som v druhom tehotenstve pribrala dokopy okolo 2kg

nelca0510
8. apr 2023

Končím 17-ty týždeň a stále vraciam. Snáď to prejde.

barbora19911
8. apr 2023

@mamuch321 ja som 15 týždeň a ešte stále mám nechutenstvo k jedlu môžem len zopár jedál a na obed Max bageta alebo losos so zemiakmi ale to len veeelmi pomaly, jogurt hollandia a výživu detskú včera som ale bola veľmi šťastná že som zjedla chleba vo vajci so syrom :D a ešte čo môžem tak vianočku s lekvárom a to je cely môj jedálniček :D ..a otvorím chladničku napne ma hocijake pachy napne ma ..išla som na vyšetrenie bábätka do sonoclinic a samozrejme vo vlaku som vracala našťastie som mala sáčok a hneď ako sme vystúpili rovno smer wc ...

mamuch321
autor
8. apr 2023

@barbora19911 omg, sucitim ☹

silvia765
9. apr 2023

@mamuch321 v prvom tehotenstve som vracala takmer nonstop do 6 mesiaca, v druhom som mala nevoľnosti bez vracania ale veľmi silne do 5 mesiaca, v treťom krásna kombinácia do cca 16 tt, odvtedy sa pridala však neskutočne silná zaha že beriem denne jeden blister rennie, mne pomáhalo najviac acidko, teraz mi už nepomáha nič ani proti zahe