Falošné výsledky z krvi na začiatku tehu, ktoré sa potom nepotvrdili
Dobry den baby chcem v tejto teme objasnit situaciu v tehotenstve ked vam zoberu krv na zistenie HIV, HBsAG, Toxo....pride to falosne pozitivne!!!!!potom vas poslu na infekcne kde zoberu podrobnejsie vzorky krvi a nic sa nepotvrdi!!!!! Vraj sa to v tehotenstve moze stat....tak kto ma skusenost nech sa podeli...dakujem
@mirka17 okey
@jajanr Mňa poslal dr.v 4 mesiaci do nemocky, keďže som o 2 deti prišla, nech sa i oni pozrú, či je všetko OK. Po pol dni čakania v čakárni vyšla sestrička, že mám HCG nula a ťažkú cukrovku. A zabuchla dvere. Volala som s revom môjmu dr. a on na prášky, že veď včera sme dieťa videli spoločne na sone, aby som neodchádzala, že im ide volať aby opakovali testy. O chvíľu vybehla nasrdená sestrička a zopakovali testy. Ďalšie hodiny čakania. A výsledok? Žiadna cukrovka a HCG naporiadku. Na moju otázku ako je to možné, sestrička odpovedala, že príroda robí divy. Nikto sa nepriznal, že testy vymenili. Takže len s takýmto falošným výsledkom som sa stretla.
Baby ja mozno trochu o inom ale ja pocas prveho tehu som hned na zaciatku mala strasne bolesti noh a zvysenu teplotu, ktora je pri tehu ok (to uz teraz viem) Obvodacka kedze som mala este detsku lekarku (do 27 rokov) mi vzala krv a pytala sa ma ci som nemala kliesta, mala som ale 2 roky pred tehu. Vzala mi krv na boreliozu a vysledky boli pozitivne. Poslali ma na infekcne a tam mi doktorka vzala znova na nejake dve ine testovania a vysledky boli negativne a povedala ze v tehotenstve casto vychadza falosna pozitivita. Zalamovala rukami ze naco mi robili tie testy ked som kliesta mala pred 2 rokmi, ze to sa s tym uz nic nerobi. Nakoniec po tehu som sa dala znova testovat a chvalabohu ale boreliozu som nemala.
@lenculka55 ano asi je to tak ze sice to nie je asi az tak caste ale v tehotenstve povychadza vselico z krvnych testov to su nejake skrizene reakcie a potom moze vyjst borelioza,toxo,HIV,zltacka...no ked to tehotnej zene vychadza a ma chodit kade tade na opakovane a dokladnejsie testy a odbery tak je to "masaker"....ved ako sa clovek zatvari ked vam doktor povie ze vam vychadza pozitivny test na HIV...je to sok! No tiez mi primarka na infekcnom povedala,ze veru aj to sa stava
@jajanr ahoj,ja mam skusenost aj ked nie ako tehotna ale pri mojom prvom darovani krvi mi vysli pozitivne testy na zltacku typu C.bola som darovat v NR.krv posielali opatovne na testovanie do BA nakolko v NR pouzivaju iny typ testov.odtial boli vysledky negativne. Tie prve vysledky tiez oznacili ako falosne pozitivne (nie ako skreslene).vyradili ma zo zoznamu darcov a poslali k hematopatologovi,kde spravili vysetrenie pecene a dalsie testy,kde bolo vsetko v poriadku.vravel mi vtedy,ze sa to stava asi 10% populacie,ze mozu vyjst falosne pozitivne.o nejake 3-4 roky rovnako pri darovani krvi vysiel falosne pozitivny test aj mojmu ocinovi.tiez bol uplne v pohode.on je dlhorocny darca,preto to bolo take prekvapive.neviem ci som ti pomohla,ale hlavne sa nestresuj,ked dalsie testy vysli negativne 🙂
@jajanr no mi nevrav. Ja ked som isla na infekcne a zvadala ma tam po 10 minutach cakajuc v cakarni doktorka ze som tehotna, tak hned mi otvorila dvere a poslala ma prec s tym ze tam ma otecka co dostal silne ovcie kiahne od deticiek. Len mi kazala nech vsetko satstvo zo seba vyzleciem doma a hned mam dezinfikovat ruky.... Som tak plakala ked som isla domov ze som ani nevidela kadial idem. Na druhy den sme tam isli uz s mamkou, ta vosla prva a ked bol cisty vzduch, zavolali ma. No poviem ti ze tolko stresu a zbytocne.
@lenculka55 aj ja presne tak isto...slzy som mala na krajicku ked som tam bola ako tehotna a tam plna cakaren a ked som si predstavila ze nic mi nie je na 100% len si to idem dat potvrdit ale kto vie co som tam mohla v tom momente dostat tak mi veru vsetko jedno nebolo....🙁🙁🙁
Ahojte, ja mam taku skusenost, ze som v 24tt a lezim na infekcnom, vysli mi testi na syfilis falosne pozitivne titer 1+, sok, pri prvom dietati som to nemala falosne a teraz mam titer 1+, vraj mam 2 tyzdne brat penicilin na preliecenie, ziadne opakovane testy, ziadne testy muzovi, neskutocne som v soku, nechapem tomu... Stretli ste sa s takymi hodbotami ako ja? Titer1+, vdaka za odpovede

@michaelano15 pošlem do ip subor ktorý som našla a nedá sa poslať cez plochu