Gestačný vačok bez plodu v 8. týždni: Aká je šanca?
Zdravím. Podľa doktorky bz som mala byť v 8.týždni. Pred dvoma týždňami som bola na sone a bol tam gast.vačok 10 mm, ale plod vidieť nebol. Tento týždeň som opäť bola u doktorky. Na sone sa ale tentoraz objavili 2 gast.vačky, ktoré oba mali rovnako 14 mm, ale znovu tam nebol žiadny plod. Takže na ďalší deň som bola ešte na krvi a budúci týždeň idem znovu na krv pre porovnanie hodnôt a na sono. Nekrvácam, ani nešpinim, ale asi je väčšia šanca, že sa plody nevyvíjajú, že? 🥹
@e122333b je mi to luto , pravdepodobnosť , že to je zdravé tehotenstvo je nízka ☹
@e122333b ja som mala v 4tt hcg 3400 ak ti to “pomôže” . Vies ako to myslim .
Vzhladom na tvoj vek? 😅😅😅 ja som v 34 otehotnela do 6m
34? Ved to je v pohode, mozno skor partnera poslat, toto casto vznika ked spermia nevie spravne oplodnit vajicko. Cize toto by som checkla u muza. A potom skusat dalej, keby toto nevyslo
Tak stalo sa. Bola som na injekcií a nikdy som si nemyslela, že ma to tak vezme ako má to vzalo. V ten deň som plakala celý deň, ešteže muž nebol doma, aby ma nevidel v stave v ktorom som sa nachádzala. A je to lepšie ale tie návaly smútku a ešte sa hocikedy rozplačem. Ono nie je ťažké len byť tehotnou ale aj vynosiť zdravé dieťa. O to náročnejšie je to, že ešte inkecia nezafungovala. Ja nechcem ísť pod narkózy na vyskrab. Možno keby toto už bolo za mnou, ľahšie sa s tým všetkým vyrovnám. Žienky ktoré máte skúsenosti s injekciou, kedy vám zabrala? Boli ste aj na druhej? Môžem odmietnuť vyskrab? Viem, že môžem dostať infekciu, ale po ňom budeme musieť dlhšie čakať na všetko a je to omnoho viac rizikovejšie ako injekcia

Ja som bola v 6 tt (pozerali 2 rozni lekari v 2 roznych amb), vacok bol, zodpovedal tyzdnu velkostou, ale nic v nom... Potom som sla v 10tt, vacok bol, zodpovedal tyzdnu a stale nic v nom... Pozerali zas 2 lekari v 2 amb... Zobrali krv no zaroven ma objednali na kyret, kedze islo o anembryomolu... Na dalsi den uz som bola hospitalizovana a zobrali krv zas... Uz klesalo hcg... O nejaky vas by sa spuatil potrat, ale v takomto pripade je lepsi kyret... Mozno to nakoniec nebude tvoj pripad... Je mozne, ze bola posunuta ovu? Mas pravidelny cyklus?