icon

Hematóm a krvácanie za placentou v 13. týždni tehotenstva

23. okt 2025

Ahojte, som v 13tt a pri 1.trimestralnom screeningu mi doktor nasiel 2 hematomy a sestricke diktoval, ze za placentou je krvacanie, to asi myslel tie hematomy nie?, Mam sa objednat k hemotologovi. Mate s tym niekto skusenost, moze to dopadnut este dobre? Babatko je zdrave, ja som prve tyzdne spinila, ale uz sa to ustalilo, no toto ma riadne vyplasilo. Co mam teraz asi ocakavat? Viem, ze u kazdeho je to ine, ale nikdy som si toto nezazila...

kvietok173
23. okt 2025

Hlavne kľud. Ak by bolo potrebne ine vysetrenie tak gynekolog by ho odporucil. Myslim že kludovy rezim na čas a bude všetko ok 🙂

krasneleto
23. okt 2025

@anonym_autor ahoj, trosku na povzbudenie, tyzden po // , cize od 5tt som mala hematom z odlucenia placenty... kludovy rezim absolutny na lozku do 16tt , definitivne prestal krvacat az po 20 tt... dnes ma moj plodik, ktorý bol od zaciatku velmi ohrozeny velkostou hematomu 10 rokov... drzim ti palce... hematologa si vybav cim skor, ja som bola po tejto stranke v poriadku...

kiki68
23. okt 2025

Asi Progesteron nasadia a budes lezat

autor
23. okt 2025
@kiki68

Asi Progesteron nasadia a budes lezat

@kiki68 progesteron beriem uz od zaciatku tehotenstva...

autor
23. okt 2025
@krasneleto

@anonym_autor ahoj, trosku na povzbudenie, tyzden po // , cize od 5tt som mala hematom z odlucenia placenty... kludovy rezim absolutny na lozku do 16tt , definitivne prestal krvacat az po 20 tt... dnes ma moj plodik, ktorý bol od zaciatku velmi ohrozeny velkostou hematomu 10 rokov... drzim ti palce... hematologa si vybav cim skor, ja som bola po tejto stranke v poriadku...

@krasneleto 🙏 snad aj nam sa podari donosit malicke v poriadku 😊

summer138
23. okt 2025

@anonym_autor ja som mala - kludovy režim 7 týždňov - mám 4,5 ročného syna. Tiež od 13tt. som krvacala

krasneleto
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chce to iba klud a nic nerobit... ja som brala aj ascorutin...

anonym_659643
24. okt 2025

Tiez som mala, kolo 14t, jedno riadne krvacanie, tak sa na to vlastne prislo, potom spinenie este 2-3t, nebrala som nic a všetko ok dopadlo

kvietok173
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tiež som brala ascorutin, myslim že na škodu nie je len pomôže