Hematóm v 6. týždni
Ahojte,v piatok som bola ná kontrolnom vys.a lekár mi povedal že mám pri bábu troj cm.hematom. Dal mi lieky a kľud na lôžku. Veľmi sa bojím že prídeme o bábo. Má niekto nejaké skúsenosti?
Do 12tt nás hematóm potrápil dvakrát, dokonca druhý raz aj s čiastočným odlúčením placenty. Dali mi duphaston, ascorutin (lebo som aj krvácala), vitamín E a magnézium a mala som prísny kľudový režim. Moja krásna dcérka má už 7 mesiacov. Ako píše beacan, ak by si začala špiniť utekaj na pohotovosť. Snaž sa byť v kľude a všetko bude v poriadku.
Ďakujem za povzbudenie🙂 dúfam že všetko dobre dopadne. Beriem tiež duphaston a kanavit. Na kontrolu idem 16.8. Držim palce všetkym🙂
Ja som ho mala v 6.tyzdni.mal 7 cm,mala som askorutin a duphaston.hematom sa sam vstrebal ale aj som spinila este dalsie 3tyzdne.potom uz bolo vsetko ok.teraz mame doma uz tyzdnovu dcerku.takze drzim palce a a hlavne treba sa setrit🙂
ja som mala mensi od 8tt, krvacanie 2x po druhm krvacani po kontrole na UVZ tam uz nebol, teraz v 15tt sa mi objavil vacsi ako predtym - nekrvaca ale boli vobec nemozem spat na pravom boku, tiez sa bojim, lezim, beriem ascorutin vraj sa s tym nic neda robit len cakat kym sa vstrebe, tak vydrzat....
Ahojte baby,tak dnes som konečne vyšla vysmiata z ambulancie,hematom sa vstrebáva má 1cm 🙂 Videla som bábo aj akciu srdiečka 🙂 Musím však dávať pozor a moc to prehánať z robotou.Držím všetkým palce 🙂

Ja som to mala tiez a v pohode mame doma 2,5 rocnu dcerku. Zalezi od toho kde ten hematom je ci za alebo pred babom. Keby si zacala krvacat fic do nemocky existuju injekcie na zastavenie.