icon

Hnedé špinenie v 36. týždni + 0

bessdonna
4. jan 2023

ahojte babenky.ja sa len chcem spytat,v skutocnosti som len na vlozke nasla 2mm fliacik trochu tahavy hnedy.v noci neboli kontrakcie ale take bolesti,ze skor ako ms,vzdy som sa na to zobudila a otocila sa na druhy bok lebo slm mala pocit,ze nevhodne lezim,tlacim si brucho.co myslite?,kusok zatky?otvaranie?skracovanie?idem k dr dnes ale som zvedava co poviete.

vrnk_1116
4. jan 2023

@bessdonna skúsenosť nemám ale držím palce 🙏. Tiež som presne ten istý dátum... Daj vedieť ako si dopadla.

zuzkaa1991
4. jan 2023

@bessdonna ja pocas porodu vzdy som cakala horsie bolesti kontrakcie som mala ako ms bolesti niekedy ms mam silnesie bolesti ako pri pôrode boli ;)

nika23t
4. jan 2023

@bessdonna môže ísť o hlienovu zatku, môže to byť len prasknuta cievka, výtok... Daj vedieť, čo povedala Dr. Mne keď začala odchádzať zátka, do 36 hod som rodila. Ale poznám aj prípady, keď 2 týždne pomaly odchádzala... Nemusi ísť o nič, ale môže to byť aj začiatok pôrodu.

bessdonna
autor
4. jan 2023

@bessdonna takze dievcata som pre spic prsta otvorena☺️babo nalieha hlavickou.inak krcok vzadu,tuhy.som rada,ze sa to trochu pripravuje,avsak sa nic extra nedeje este.a má 2952g ☺️

nika23t
4. jan 2023

@bessdonna juuj, každopádne, už sa to kráti 😊 Tak silno držím palce ♥️🍀

bessdonna
autor
4. jan 2023

@nika23t dakujem☺️