icon

Hraničné prietoky a menej plodovej vody: Čo robiť?

barbarajanova33
23. dec 2024

Ahojte ženy dnes som bola na poradňu
Doktor povedal ze mam hraničné prietoky a menej plodovej vody som hospitalizovana mam pocit ze mam odtok plodovej vody tak mi dali vložku
Veľmi sa bojím ze co sa môže stat

dadka1997
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 v ktorom tt si?

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@dadka1997 36+5

dadka1997
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 no aj keby si porodila v tomto týždni, bábätko je uz v poriadku, ja som chodila do nemocnice ako na bežiacom páse, tiez som mala zle prietoky a zas som mala veľa vody, a všetko dobre dopadlo

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@dadka1997 ja zas mam menej plodovej vody

dadka1997
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 no ak maju podozrenie ze unika, tak jasne ze je jej menej, ale nikdy ti neodtečie celá, bábätko nikdy neostane bez nej

heln
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 ale ved to uz mas pekny tyzden, pi dostatok tekutin, dodrzuj kludovy rezim. budu sledovat prietoky, ak by sa velmi zhorsili, hned ta beru na porod. tyzden - dva potiahnes, ani nevies ako, keby k niecomu doslo skor, babo by uz malo byt dost zrele, zrejme ti pichnu inekciu pre babatko na plucka, zabudla som ako sa to vola.

kiki68
•
23. dec 2024

To uz nech ide babo von, ako to je taky tyzden, ze uz je mimo ohrozenia, je plne donosene pre lekarov.

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@kiki68 ja tiez neviem, v stredu mi urobia naspet nejake vysetrenia a potom neviem co dalej ked budu stale take iste prietoky

kiki68
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 vyvolaju porod, mozno spravia oxytocinovy test, ci babo vobec zvladne prirodzeny porod, keby to nejak nevidia dobre/ babo dobre na to nereaguje, tak spravia sekciu. Ja som mala velmi hranicne az zle prietoky ku koncu a tiez na CTG to nebolo super. Ale maly zvladol porod velmi dobre. Tebe spravia odbery krvi podla mna a mozu ist na vec. Alebo budu este cakat

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@kiki68 zachvilu mi budu brat odbery krvy

kiki68
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 no tak to ako u mna. Vobec sa neboj, teraz to uz bude iba otazka casu. Keby citis divne pohyby ( prudko, pomaly moc), cokolvek hned hlasit sestram, dalej si uz poradia

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@kiki68 pohyby citim a casto ma taha cikat hlavne mam bolest zo spodu

biba_18
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 ☺️ to bude vianočné babatko

svetlonos
•
23. dec 2024

@barbarajanova33
prosím ta toto sa nestresuj dobre? Ja som v utorok srandovala s mojou dr na kontrole, ze kludne som za porod v 37 tt 😁 Ona ze v 37+1 mi odobri! Ale realne sne sa bavili, ze uz ten 36 je ok v dnesnej dobe a za celú svoju prax nezažila problemy dlhodobe pri detoch narodených v 36 tyzdni. Ty mas uz len 3 dni do toho 37+1 🙂 Si pod kontrolou, opytaj sa priamo lekára nech ti povie ako sa veci majú. Ale už ste pekne za super hrani ou. Neboj všetko bude fajn a k tomu pekný vianocny darcek. Oslávime neskor doma 🙂 Všetko dobre prajem.

ivik4
•
23. dec 2024

Ja som bola uplne presne tak isto tyzden, vysla som zo sona ( iny lekar) a za 5minut prisiel za mnou primar kt. Bol zaroven moj gynekolog a povedal : Mame zle prietoky, pridem z obeda a rodime.
Bol to šok mesiac pred terminom, co Ti poviem

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@svetlonos dakujem aj tebe prajem

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@ivik4 ale vsetko dobre dopadlo?

svetlonos
•
23. dec 2024

@barbarajanova33
ďakujem a daj vedieť ak sa ti ešte bude chcieť 🙂

barbarajanova33
autor
•
23. dec 2024

@svetlonos zajtra ma vezmu na urologiu lebo ma boli v lavom boku moze mi tlacit na obličku

sofia1979
•
23. dec 2024

@barbarajanova33 to už nieje taky týždeň, že by si sa musela báť o babetko, bude to dobré neboj