Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@kkatka113
@andyb25
@govinda baby poraďte, možno blbá otázka, ale bojím sa, že niečo robím zle 😉 Dali mi preventívne 0,30 fraxiparin, v návode je to písané tak, že sa máš nastaviť na nejakú stupnicu a trošku vykvapnúť, len 0,30 stupnicu nemá , snažím sa vždy pred pichnutím vykvapnúť aspoň kvapku, ale samozrejme vyfrcnem oveľa viac, neviem či je to vôbec pred pichnutím potrebné urobiť. Nestačí iba dať dole z ihly vrchnák a pichnúť ?
@andyb25 @tinara23 @kkatka113 Aj ja nad tým maturujem 😀
Kedysi mi to pichal manžel tiež do bruška, to som mala nohu v sadre a na brušku šunčičky, takže nebol problém.
Teraz ale bruško ako balón, takže iná možnosť ako do stehien alebo do ruky nie je.
Mne to pichala zatiaľ sestrička od nás z bloku, do ruky v pohode, ale do nohy to bol problém, lebo tam šunka nebola a šlo to do svalu, cukla som nohou a napla sval, takže teraz ma to bolí. Tak špekulujem, kde si to pichnúť. Či hocikde aj v hornej časti stehna napríklad, kde keˇňd si sadnem, šunky sa objavia 😀, teda či si to môžem pichnúť aj do časti v boku nad hornou časťou stehna, tam šunka je 😀 , tam by to bolieť nemuselo. A ešte otázočka, odstriekavate niečo z tej injekcie alebo len vpichnete a vstrieknete všetko bez "odstreknutia" vzduchu ? ...
a vpichujete to až úplne po konček ihly?
ahojte ja som 5tt 🙂 od včera som dostala fraxik 0,4 prvu davku a mam to brat az do konca ☹ tiež mi vraveli ze si to mam pichat do brucha raz v pravo a potom vlavo 😀 ale ja som potom mala take divne pocity v bruchu 😀 nemoze to mat nejake vedlasie učinky 😒 alebo som si to len moja hlavička domyslela 😀
baby, prosím vás o radu, dnes mi pichli ráno prvú dávku fraxiparinu a práve som zistila, že mám ružový výtok, 5tt, čo stým, ide víkend
ahojte, ja som sa dnes dozvedela ze mam hranicnu zrazanlivost a zajtra si idem pre injekcie.... kam ste si to pichali v tehu? a ako dlho? vobec zatial neviem ake mnozstvo ale dost ma to vylakalo 😕
@rienok ja som si to pichala do brucha a neskor do stehna, po porode mi to pichali v nemocnici do ramena
@ustrachana dakujem, no tak to bude sranda ... na brucho som bola vcelku zvyknuta (8x IVF) ale to stehno 😕 no nic, snad to zvladnem
@rienok aj ja som mala najradsej brucho 😀 tiez po IVF 🙂 nad stehnom som doslova maturovala, ale zvladla som 🙂 da sa to, drzim palce! 🙂
ja som na clexane lebo frexiparin mi sposoboval alergicke reakcie. tiez od zaciatku tehu az do porodu .pri druhej dcere a teraz cakam tretiu - 16tta som trombofilicka. Dietatko je uplne zdrave a dufam ze aj toto bude. drzim paste!

@govinda ja vždy do riasy, ale na stehnách si viem pichnúť aj sama. no ja nie som modelka, takže je do čoho pichať 😀