Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
Presne tak ako píše wewika.
@majinka81 presne to je kravina ako Brno inj.sa dava iba cez riasu tuku tam kde ju vytvoris ja to uz mam tiez bok dobre ...na stehne je tuku menej tak viac boli a najmenej v ramene teda aspon u mna dokonca na pr.strane brucha ma to bolelo a na lavej skoro vobec. Takze kludne pichaj to je taky odbornik zdravotny ako mne ked v lekarni magistra povedala ze ked nemaju davku 0,8 tak si mam vziat davku 0,2 ktorej je na trhu dost a pichnut si to 3* a vecer zas 3* krava vsak nech si skusi dat len jednu a nie 6 za den
@wewika1
@8291
@ladore
Babule dakujem pekne ukludnili ste ma.
Lebo na brusku uz nevytvorim nic teda a bez riasy sa to aj bojim pichnut len tak.
O tyzden mam vysledky a ze podla toho uvidia.
Musim aj mudr ukazat kde si picham ale sama mi ukazovala ze kde a este su to stale tie miesta kde ukazovala.
Dakujem vam.
@ladore padnut na zadok mohla, ale bohuzial nic s tym nespravi. Lepsie pichat takto, ako nemat k dispozicii nic a nieco sa moze stat. ja picham fraxik 0,3 a ako jedna z mala lekarni nemam problem sa k dostat k fraxikom v obrovskych mnozstva a minule som sa k 0,3 nedostala ani keby som sa na hlavu postavila, tak som zacala 0,4. co ti poviem, ked nie je ina moznost 🙂
@wewika1 no ak pichas 0,3 a raz tak no budis ze 3 vpichy ale napr ja 2* po 0,8 tak si zdachaj tie ihly napr v 0,1 16 krat za den vsak to ani emental nezvladne po tyzdni.......s clexanom nastastie toto nepoznam chodim ho bravat do lekarne co zasobuje nemocmicu tak je to ok . no a vidis ja som fraxik poctivo pichala a aj tak sa mi v 15tt zopakovala pl.embolia :(
@tomasko27
Ahojky dakujem
No ja som si pozrela prispevky od zaciatku temy a vela bab si pichalo do bokov nie je to u mna uplne bok je to medzi bokom a bruskom.
Ta sestricka je velmi mlada.
A este mi povedala ze uvidime ake budu vysledky.
No to so zvedava veru.ak by boli horsie tak to akoze koli tomu ze picham do bokov.
Babulky dam vam vediet.
Inak ideme mat dievcatko!!!!!
A ty uz vies?
Paaa
@majinka81 mam odpichane dve zdrave deticky,obe som pichala cele tehu a kedze obe mali velke domceky tak som do bruska pichala mozno 3max 4mesiace potom do bokov resp na bok od pupka atd do stehna....ako som citala tak cca ako si ty pichas....nema to ziaden vplyv na vysledky kde si pichas
@majinka81 No super.No my tiez dievcatko ale to bolo povedane v 12tt ked som bola na 4D ale idem teraz v stredu na to sono tak som zvedava ze co povie.A citis pohyby?Toto nase dieta bude riadne lenive asi bude po tatovi 🙂 lebo ja len take slabe,niekedy ked sa postasti ze citim take buchnutie ale to ozaj vinimocne,ale viem ze sa hybe lebo raz mam taky kopcek na lavej strane brucha a potom v strede alebo na pravej strane.
Ahojte chcem sa opytat zacinam si pichat fraxiparine ale chcela by som sa opytat treba si nejaky cas urcit kazdy den presne alebo ako? Dakujem za odpovede.A mozem pichat do brucha aj do stehna hocikd&,?
@linda10 ja som si pichala do stehna na striedacku cca v rovnaky cas zhruba🙂 v porodnici nam pichali do ruky..
@orieska325
@ladore Dakujem vam za odpovede 🙂 Bojim sa ale snad to zvladnem.A o tyzden mam vklad.A boli ste uspesne aj ked ste pichali fraxik?
@linda10 ja som otehotnela prirodzene frax som si pichala posl mesiac kvoli vysledkom z interneho.pichnutie nic neni po par dnoch budete ako odbornik🙂 🙂 🙂
@orieska325 Ano ved uz som si pichala aj lieky.Len tak som myslela ze bojim sa aby sa podarilo.
@linda10 od zaciatku tehu ja mam uz ale clexan a nie fraxi. A neboj zvladnes je to neprijemne urcite ta ihla oproti brusku ale da sa to...ja si pamatam prve slzy a cez ne ze raz dva tri a stach....pot dole zadkom az...🙂 a teraz mi to uz pride ako samozrejmost ani sa nezamyslam ze je to ihla.
Baby a este sa chcem spytat ked vam predpisovali fraxiparine kolko ste si dali predpisat pred vkladom?Neviem sestricka mi povedali take 3balenia ale to asi bude malo nie?
No nas merali vcera tak mame 4kg :/ a cca 55cm takze sloniiiik riadny a ak nepojde von uz teraz ale tych 10-12 dni tak ze este dobrych 700-800g naberie pomoooooooc

@majinka81 vôbec sa názorom sestricky nezatazuj, ona sa niekde nabrifovala, ze sa to picha do brucha, do stehna, do ramena a hotovo 😉 pichni tam, kde si riasu vytvoris. tam ide len o distribuciu lieciva cez tukove tkanivo 😉